Connect with us
Korenkwartier

Nieuws

Gamers komen aan hun trekken bij ‘Show your pc build’

foto: Cooler Master

Speciaal voor de gaming en zelfbouw community organiseert Cooler Master samen met GIGABYTE- AORUS op 1 juli aanstaande, een dag om met de community samen te komen en elkaars PC te bewonderen. Neem je pc mee of kom een potje gamen en airsoften bij TeamGameZ Arnhem.

Neem je pc mee

Net als vorig jaar zullen er weer tafels beschikbaar zijn om je PC te showen. Daarbij heeft de organisatie gelet op de veiligheid “Er is voor camera toezicht gezorgd zodat je PC altijd veilig staat ook als je zelf bezig bent met een van de vele activiteiten. Naast camera toezicht is er maar één ingang die bewaakt zal worden door een beveiliger.” aldus de organistatie. Alle PC’s zijn welkom; van zelf gebouwde “Battlerigs” tot ouderwetse Chinese telramen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens deze dag!

Waar online en offline elkaar ontmoeten!

Beleef de online game in het echt in de MasterArena. Eerst gamen op een custom CS:Go map om het vervolgens in het echt te beleven op het Airsoft veld. Daarnaast zullen er deze dag overclockers en modders zijn om al jouw vragen over het PC bouwen te beantwoorden en als je altijd al hebt willen weten hoe je kabels sleeved of toffee reviews maakt kan je een van de workshops volgen.

Neem het op tegen streamers!

Verder zullen er natuurlijk ook streamers aanwezig zijn waar je het live tegen op kan nemen, dus altijd al een keer live tegen je favoriete streamer willen spelen, ben erbij!

  • Mssh
  • Mathia
  • Koolein
  • Maxime MXM
  • TheJan11

Koolein zal tijdens deze dag zijn nieuwe Stream PC in elkaar gaan zetten, hij zou het tof vinden om dit samen met jullie uit de community te doen. Kom en help hem een handje zodat zijn volgende streams nog beter worden.

Workshops

Altijd al willen weten wat je nodig hebt om een YouTube kanaal te onderhouden of hoe jij je eerste pc bouwt? Volg dan een van de workshops waar je meer leert van de “tech’’ wereld.

Compu-lympics

Vol trots vertelt de organisatie over een nieuw top-game idee: “Heb je altijd al een olympische kampioen willen wanen? Maar meestal teveel tijd achter je PC of met je PC bezig geweest, nou vanaf nu kan het! Dit jaar organiseren we de eerste “Compu-lympics” waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.” De onderdelen bestaan uit:

  • Run the Hurd
  • Throw the Mother
  • Punch the Power
  • Spear the Key
  • Swing the Mouse

Durf jij de uitdaging aan? Kom naar het event, schrijf je in voor een van de vijf onderdelen of doe ze gewoon allemaal en ga voor een van de titels en wordt bekroond tot een van de Compu-lympics winnaars 2018!

Waar, waneer en hoe duur?

Locatie: TeamGameZ, Meijnerswijk 13

Wanneer: 1 juli 2018

Kosten: €6 online

Reacties

Reacties

Nieuws

Maandag staking bussen voor onbepaalde tijd!

trolleybussen
Foto: Provincie Gelderland
Maandag kunnen OV reizigers hun borst nat maken. Want vanaf maandag wordt er voor onbepaalde tijd gestaakt! De Arriva-trein rijdt wel van Winterswijk naar Arnhem, Breng-trein van Arnhem – Doetinchem gaat mogelijk niet rijden. Keolis bussen (Veluwen en Noord-Achterhoek) Breng en Syntus rijden niet. Maar de Arriva-bussen rijden weer wel!

Het is weer feest in OV land! Want vakbond FNV heeft een staking voor onbepaalde tijd aangekondigd. De bond en werkgevers  zijn niet steeds niet tot overeenstemming gekomen over een nieuwe cao Openbaar Vervoer (OV). Maar niet alle buschauffeurs gaan staken. Want Arriva valt onder een andere cao.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Kinderfeestje? Vergeet de ballenbak van Mc Donalds en ga lekker naar de film!

Foto: Pixabay

Vele kinderfeestjes zijn versleten in de ballenbak van Mc Donalds… Maar denk eens aan die momenten dat één van die kids moest spugen in de ballenbak na een Happy Meal! Daarnaast was het een ramp om je kinderen uit te krijgen! Tegenwoordig kun je heel makkelijk je kinderen vermaken bij Pathé. Geen gedoe en vooral veel gemak! 

Vervang de ballenbak voor een bioscoopfilm en een happy meal voor een Kinds Combo en je hebt het vernieuwde kinderfeestje! Want met een Pathé Filmfeestje kunnen kinderen t/m 11 jaar hun verjaardag in de bioscoop komen vieren met hun vriendjes en vriendinnetjes! Naast een leuke ontvangst en een cadeautje voor de jarige, zien zij de gekozen film vanaf de mooiste plekken in de zaal en kan er een Kids Combo worden besteld. Een Kids Combo bestaat uit een doosje met daarin een drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, snoep en een cadeautje. De Kids Combo is speciaal samengesteld voor kinderen en is verkrijgbaar in de shop.

 Geen zin om nog moeilijk te doen voor een kinderfeestje? Reserveer het filmfeestje via de site van Pathé en vier de verjaardag op z’n best!

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

En de winnaar van het Gouden Hert is…..

foto: IHVA
Dinsdag zijn de eerste Gouden Herten uitgereikt! De nieuwste filmprijs is een tegenhanger van de Gouden Kalf en is alleen bedoeld voor Gelderse filmmakers. De eerste prijzen zijn uitgereikt aan Ben Brand, Sil van der Woerd en Daniël Bakker. De prijzen zijn in het nieuwe Focus Filmtheater uitgereikt.

Even was er onduidelijkheid waarom opeens het hert op Willemsplein in het Goud was. Maar onze collega’s van de Gelderlander wisten gelijk de dader te traceren, namelijk het Gelderse Doek. Zij reikten dinsdag avond een prijs uit voor beste korte film, beste lange film en

Beste lange film

De in Arnhem geboren Ben Brand won ‘Beste lange film’ met ‘Vind die domme trut en gooi haar in de rivier’.

Beste korte film

De film ‘Groei’ van Sil van der Woerd won in catagorie ‘Beste korte film’. Sil studeerde op ArtEZ in Arnhem en slaagde in 2015 cum laude af.

Beste studentenfilm

Student Daniël Bakker wist de Gouden Hert te veroveren voor ‘Beste studentenfilm’ met de film ‘Touch the Leather’.

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair