Connect with us
Korenkwartier

Nieuws

Guram Kashia weg bij Vitesse?

Doelpunt-Kashia
Foto: Vitesse/ProShots

Gaat Guram Kashia Vitesse verlaten? Het schijnt dat hij op weg is naar de Verenigde Staten. De verdediger kan daar namelijk bij San Jose Earthquakes een meerjarig contract tekenen.

Het worden spannende tijden voor Vitesse. Gaat Kashia Arnhem verlaten? Het zal nog even wachten zijn, maar de kans is groot dat er getekend wordt. Daarmee verliest Vitesse na acht jaar lang de kapitein van Vitesse. Kashia heeft een bewogen tijd gehad in Arnhem. Naast het winnen van de KNVB beker vorig jaar, wist Kashia ook een rel te veroorzaken in zijn thuisland Georgië.

Regenboogband

Tijdens Coming-out dag droeg de speler een regenboogband om zijn arm. Dit zorgde voor veel weerstand in Georgië. Hij kreeg veel kritiek van de inwoners van het land en vanuit de sportmedia. Kashia is naast aanvoerder van Vitesse ook aanvoerder van de nationale elftal van Georgië. Uiteindelijk nam de president van Georgie op voor de aanvoerder. “Ik geef mijn steun aan Kashia, de vice-aanvoerder van het Georgische nationale voetbalteam en aanvoerder van Vitesse in Arnhem.” aldus president Giorgi Margvelashvili.

Aanvoerder

Sinds het seizoen 2011-2012 is Kashia de aanvoerder bij Vitesse. Door zijn aanvoerdersrol in het elftal droeg Kashia sterk bij aan de successen van de club en groeide uit tot één van de Arnhemse boegbeelden. In oktober 2015 tekende Kashia een nieuw contract tot 2020, met daarbij de optie om, na zijn carrière als profvoetballer, in te kunnen stromen in de organisatie van Vitesse. Dat maakte de club bekend op een speciale bijeenkomst in het supportershome, waarbij enkele honderden supporters aanwezig waren. Of wij na zijn overstap weer terug komt naar Arnhem is onbekend.

Reacties

Reacties

Nieuws

Maandag staking bussen voor onbepaalde tijd!

trolleybussen
Foto: Provincie Gelderland
Maandag kunnen OV reizigers hun borst nat maken. Want vanaf maandag wordt er voor onbepaalde tijd gestaakt! De Arriva-trein rijdt wel van Winterswijk naar Arnhem, Breng-trein van Arnhem – Doetinchem gaat mogelijk niet rijden. Keolis bussen (Veluwen en Noord-Achterhoek) Breng en Syntus rijden niet. Maar de Arriva-bussen rijden weer wel!

Het is weer feest in OV land! Want vakbond FNV heeft een staking voor onbepaalde tijd aangekondigd. De bond en werkgevers  zijn niet steeds niet tot overeenstemming gekomen over een nieuwe cao Openbaar Vervoer (OV). Maar niet alle buschauffeurs gaan staken. Want Arriva valt onder een andere cao.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Kinderfeestje? Vergeet de ballenbak van Mc Donalds en ga lekker naar de film!

Foto: Pixabay

Vele kinderfeestjes zijn versleten in de ballenbak van Mc Donalds… Maar denk eens aan die momenten dat één van die kids moest spugen in de ballenbak na een Happy Meal! Daarnaast was het een ramp om je kinderen uit te krijgen! Tegenwoordig kun je heel makkelijk je kinderen vermaken bij Pathé. Geen gedoe en vooral veel gemak! 

Vervang de ballenbak voor een bioscoopfilm en een happy meal voor een Kinds Combo en je hebt het vernieuwde kinderfeestje! Want met een Pathé Filmfeestje kunnen kinderen t/m 11 jaar hun verjaardag in de bioscoop komen vieren met hun vriendjes en vriendinnetjes! Naast een leuke ontvangst en een cadeautje voor de jarige, zien zij de gekozen film vanaf de mooiste plekken in de zaal en kan er een Kids Combo worden besteld. Een Kids Combo bestaat uit een doosje met daarin een drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, snoep en een cadeautje. De Kids Combo is speciaal samengesteld voor kinderen en is verkrijgbaar in de shop.

 Geen zin om nog moeilijk te doen voor een kinderfeestje? Reserveer het filmfeestje via de site van Pathé en vier de verjaardag op z’n best!

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

En de winnaar van het Gouden Hert is…..

foto: IHVA
Dinsdag zijn de eerste Gouden Herten uitgereikt! De nieuwste filmprijs is een tegenhanger van de Gouden Kalf en is alleen bedoeld voor Gelderse filmmakers. De eerste prijzen zijn uitgereikt aan Ben Brand, Sil van der Woerd en Daniël Bakker. De prijzen zijn in het nieuwe Focus Filmtheater uitgereikt.

Even was er onduidelijkheid waarom opeens het hert op Willemsplein in het Goud was. Maar onze collega’s van de Gelderlander wisten gelijk de dader te traceren, namelijk het Gelderse Doek. Zij reikten dinsdag avond een prijs uit voor beste korte film, beste lange film en

Beste lange film

De in Arnhem geboren Ben Brand won ‘Beste lange film’ met ‘Vind die domme trut en gooi haar in de rivier’.

Beste korte film

De film ‘Groei’ van Sil van der Woerd won in catagorie ‘Beste korte film’. Sil studeerde op ArtEZ in Arnhem en slaagde in 2015 cum laude af.

Beste studentenfilm

Student Daniël Bakker wist de Gouden Hert te veroveren voor ‘Beste studentenfilm’ met de film ‘Touch the Leather’.

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair