Connect with us
Korenkwartier

Nieuws

Kashia: ‘Dank je wel voor de persoon die ik vandaag de dag ben”

Kashia geeft shirt aan veteraan
foto: Vitesse

Vitesse gaat zijn kapitein verkiezen. Guram Kashia heeft een baan in Amerika en wil Arnhem bedanken voor de acht seizoenen in Arnhem.

Guram Kashia laat op zijn Facebook pagina weten dat hij Arnhem wil bedanken. “Even though I am not a part of Vitesse anymore, Vitesse will always be a part of me. Thank you Arnhemmers for making me the person I am today and for giving me the best years of my life. (Zelfs als ik geen onderdeel meer uitmaak van Vitesse, maakt Vitesse wel altijd een onderdeel van mij uit. Dank je wel Arnhemmers voor het maken van de persoon wie ik vandaag de dag ben en voor het geven van de beste jaren van mijn leven).” aldus Guram Kashia.

Afscheid nemen is moeilijk

Eigenlijk had hij niet de plannen om te vertrekken. “Saying goodbye was never a part of my plan, but I had to accept that all good things come to an end. I hope you understand that choosing to experience something new, doesn’t mean I care any less about you or Vitesse. You are forever in my heart and nothing will ever change that. (Het afscheid nemen was nooit een onderdeel van mijn plan geweest, maar ik moet accepteren dat alle goede dingen tot een eind komen. Ik hoop dat je dit begrijpt dat ik kies voor nieuwe ervaringen, dat betekend niet dat ik geef om jou of Vitesse.)” vertelt Guram Kashia.
Guram wil het liefst iedereen persoonlijk bedanken “Because there are too many people I want to thank, I can’t thank you all individually here. To all the amazing staff in the club who have been a part of my life in Vitesse: I will miss you. Nothing of what I achieved here would have been possible without you. (Omdat er teveel mensen zijn die ik wil bedanken, kan ik dit niet individueel. Aan al de geweldige medewerkers van de club wie een onderdeel van mijn leven is bij Vitesse: Ik zal jullie missen. Niets van wat ik heb bereikt hier kon niet zonder jullie.” laat hij weten.

Supporters

Maar de belangrijkste groep mensen krijgen ook nog de aandacht “And most of all, to the most important people in Arnhem, the Vitesse supporters. I will never be able to thank you enough for what you have given me in these 8 years. No matter where I go in the world, for the rest of my life, I will always keep Vitesse in my heart. You, the club and the city, will always be a part of me. (En de meest belangrijkste mensen in Arnhem, de Vitesse supporters. Ik zal nooit jullie kunnen bedanken voor wat jullie mij hebben gegeven die acht jaar. Waar ik ook ter wereld gaat voor de rest van mijn leven, ik zal altijd Vitesse in mijn hart dragen. Jij, de club en de stad zullen altijd een onderdeel van mij zijn)

 

 

Reacties

Reacties

Nieuws

Maandag staking bussen voor onbepaalde tijd!

trolleybussen
Foto: Provincie Gelderland
Maandag kunnen OV reizigers hun borst nat maken. Want vanaf maandag wordt er voor onbepaalde tijd gestaakt! De Arriva-trein rijdt wel van Winterswijk naar Arnhem, Breng-trein van Arnhem – Doetinchem gaat mogelijk niet rijden. Keolis bussen (Veluwen en Noord-Achterhoek) Breng en Syntus rijden niet. Maar de Arriva-bussen rijden weer wel!

Het is weer feest in OV land! Want vakbond FNV heeft een staking voor onbepaalde tijd aangekondigd. De bond en werkgevers  zijn niet steeds niet tot overeenstemming gekomen over een nieuwe cao Openbaar Vervoer (OV). Maar niet alle buschauffeurs gaan staken. Want Arriva valt onder een andere cao.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Kinderfeestje? Vergeet de ballenbak van Mc Donalds en ga lekker naar de film!

Foto: Pixabay

Vele kinderfeestjes zijn versleten in de ballenbak van Mc Donalds… Maar denk eens aan die momenten dat één van die kids moest spugen in de ballenbak na een Happy Meal! Daarnaast was het een ramp om je kinderen uit te krijgen! Tegenwoordig kun je heel makkelijk je kinderen vermaken bij Pathé. Geen gedoe en vooral veel gemak! 

Vervang de ballenbak voor een bioscoopfilm en een happy meal voor een Kinds Combo en je hebt het vernieuwde kinderfeestje! Want met een Pathé Filmfeestje kunnen kinderen t/m 11 jaar hun verjaardag in de bioscoop komen vieren met hun vriendjes en vriendinnetjes! Naast een leuke ontvangst en een cadeautje voor de jarige, zien zij de gekozen film vanaf de mooiste plekken in de zaal en kan er een Kids Combo worden besteld. Een Kids Combo bestaat uit een doosje met daarin een drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, snoep en een cadeautje. De Kids Combo is speciaal samengesteld voor kinderen en is verkrijgbaar in de shop.

 Geen zin om nog moeilijk te doen voor een kinderfeestje? Reserveer het filmfeestje via de site van Pathé en vier de verjaardag op z’n best!

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

En de winnaar van het Gouden Hert is…..

foto: IHVA
Dinsdag zijn de eerste Gouden Herten uitgereikt! De nieuwste filmprijs is een tegenhanger van de Gouden Kalf en is alleen bedoeld voor Gelderse filmmakers. De eerste prijzen zijn uitgereikt aan Ben Brand, Sil van der Woerd en Daniël Bakker. De prijzen zijn in het nieuwe Focus Filmtheater uitgereikt.

Even was er onduidelijkheid waarom opeens het hert op Willemsplein in het Goud was. Maar onze collega’s van de Gelderlander wisten gelijk de dader te traceren, namelijk het Gelderse Doek. Zij reikten dinsdag avond een prijs uit voor beste korte film, beste lange film en

Beste lange film

De in Arnhem geboren Ben Brand won ‘Beste lange film’ met ‘Vind die domme trut en gooi haar in de rivier’.

Beste korte film

De film ‘Groei’ van Sil van der Woerd won in catagorie ‘Beste korte film’. Sil studeerde op ArtEZ in Arnhem en slaagde in 2015 cum laude af.

Beste studentenfilm

Student Daniël Bakker wist de Gouden Hert te veroveren voor ‘Beste studentenfilm’ met de film ‘Touch the Leather’.

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair