Connect with us

Nieuws

Guram Kashia: ‘Dank je wel voor de persoon die ik vandaag de dag ben”

Kashia geeft shirt aan veteraan
foto: Vitesse

Vitesse gaat zijn kapitein verkiezen. Guram Kashia heeft een baan in Amerika en wil Arnhem bedanken voor de acht seizoenen in Arnhem.

Guram Kashia laat op zijn Facebook pagina weten dat hij Arnhem wil bedanken. “Even though I am not a part of Vitesse anymore, Vitesse will always be a part of me. Thank you Arnhemmers for making me the person I am today and for giving me the best years of my life. (Zelfs als ik geen onderdeel meer uitmaak van Vitesse, maakt Vitesse wel altijd een onderdeel van mij uit. Dank je wel Arnhemmers voor het maken van de persoon wie ik vandaag de dag ben en voor het geven van de beste jaren van mijn leven).” aldus Guram Kashia.

Afscheid nemen is moeilijk

Eigenlijk had hij niet de plannen om te vertrekken. “Saying goodbye was never a part of my plan, but I had to accept that all good things come to an end. I hope you understand that choosing to experience something new, doesn’t mean I care any less about you or Vitesse. You are forever in my heart and nothing will ever change that. (Het afscheid nemen was nooit een onderdeel van mijn plan geweest, maar ik moet accepteren dat alle goede dingen tot een eind komen. Ik hoop dat je dit begrijpt dat ik kies voor nieuwe ervaringen, dat betekend niet dat ik geef om jou of Vitesse.)” vertelt Guram Kashia.
Guram wil het liefst iedereen persoonlijk bedanken “Because there are too many people I want to thank, I can’t thank you all individually here. To all the amazing staff in the club who have been a part of my life in Vitesse: I will miss you. Nothing of what I achieved here would have been possible without you. (Omdat er teveel mensen zijn die ik wil bedanken, kan ik dit niet individueel. Aan al de geweldige medewerkers van de club wie een onderdeel van mijn leven is bij Vitesse: Ik zal jullie missen. Niets van wat ik heb bereikt hier kon niet zonder jullie.” laat hij weten.

Supporters

Maar de belangrijkste groep mensen krijgen ook nog de aandacht “And most of all, to the most important people in Arnhem, the Vitesse supporters. I will never be able to thank you enough for what you have given me in these 8 years. No matter where I go in the world, for the rest of my life, I will always keep Vitesse in my heart. You, the club and the city, will always be a part of me. (En de meest belangrijkste mensen in Arnhem, de Vitesse supporters. Ik zal nooit jullie kunnen bedanken voor wat jullie mij hebben gegeven die acht jaar. Waar ik ook ter wereld gaat voor de rest van mijn leven, ik zal altijd Vitesse in mijn hart dragen. Jij, de club en de stad zullen altijd een onderdeel van mij zijn)

 

 

Reacties

Reacties

Nieuws

Leerlingen Jan Ligthartschool halen €1750,- op voor Stadsboerderij Presikhaaf

Foto: Stadsboerderij Presikhaaf

De medewerkers van de Stadsboerderij Presikhaaf zijn blij met het ingezamelde bedrag van €1750,- van de leerlingen van Jan Ligthartschool. Ze haalde geld op via een jaarlijkse sponsorloop.

De kinderen van Jan Ligthartschool hebben een bedrag van €1750,- opgehaald via een jaarlijkse sponsorloop. Dit geld is gedoneerd aan Stadsboerderij Presikhaaf. Met dit geld kan de stadsboerderij een deel van hun gewenste konijnenvilla gebruikt worden.

De leerlingen van Jan Ligthartschool kwamen persoonlijk het geld brengen aan de stadsboerderij. Zij werden met luid applaus binnengehaald door de medewerkers en vrijwilligers van de stadsvilla.

Meer nieuws?

chico's place

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Nominaties sportgala bekend

Foto: Sportbedrijf Arnhem

Nog een paar weken en dan is het Arnhems Sportgala. Het jaarlijkse evenement waar we sporters en supporters in het zonnetje zetten. Deze week zijn de genomineerden door de jury gekozen. Tijdens het Sportgala op 7 februari maken we de winnaars van de Sport-ster, Support-Ster en sportfoto van het jaar bekend. Wil jij hier live bij zijn? Dat kan! Kaartjes zijn gratis en kun je reserveren via www.sportinarnhem.nl 

Meer dan 60 nominaties kreeg de organisatie binnen voor bijzondere sportprestaties. Bij de genomineerden zitten onder andere de rolstoelbasketbaldames en Olympische winnaars als Jeroen Kampschreur en Lisa Bunschoten. Als amateursporters staan Upward, masterzwemmer Rob Hanou en talent Anna Hightower in de top 10. De jury, onder leiding van Sportwethouder Jan van Dellen, kiest de beide winnaars.

Support-ster

Minstens zo belangrijk zijn de mensen die sport mogelijk maken. Langs de lijn, als scheidsrechter of als organisator. Arnhem mag trots zijn op vrijwilligers als Patrick van den Heuvel  en museumdirecteur Jeroen van Boekel. Dit zijn er slechts 2 van de velen. Ook in deze categorie kiest de jury een winnaar.

Sportfoto

Een goede sportfoto laat passie en inspanning zien. Voor de categorie ‘Sportfoto van het jaar’ stuurden ruim 40 hobbyfotografen hun mooiste sportfoto van 2018 in. De jury, onder leiding van Fred Builtjes van Kamera Express Arnhem, kiest hieruit de winnaars. Een moeilijke keus, want de kwaliteit is hoog dit jaar. De 10 genomineerde foto’s kun je nu al zien in de Little Windows, die in de binnenstadetalages hangen.

Kom je ook?

Het Stadstheater is op 7 februari de perfecte locatie voor een sportief avondje uit. Spectaculair entertainment, mooie prijzen, lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid voor een goed gesprek. Kaartjes zijn gratis te reserveren via www.sportinarnhem.nl

Meer nieuws?

chico's place

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Sociale werkplaats Scalabor slaat handen in één met PostMasters

Foto: Wikimedia

Sociale werkplaats Scalabor lanceert een nieuwe dienstverleningsvorm in de groeiende markt van het internet via e-commerce en online retail. In samenwerking met PostMasters biedt Scalabor een compleet concept op het gebied van e-fulfilment. Dit is het beheren van de warenhuis voor webwinkels zoals bol.com.

Scalabor verzorgt voor webshops voorraadbeheer, orderpicken en het verzenden van de pakketten naar binnen- en buitenland. Hiermee worden ondernemers volledig ontzorgd en krijgen zij de ruimte om online te groeien. Dit concept past bij arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor, waarbij medewerkers hun kennis en kunde kunnen ontwikkelen, zodat ze inzetbaar zijn bij logistieke ondernemers in Midden-Gelderland. “In deze werkomgeving ontdekken én ontwikkelen we de talenten van mensen” aldus Cantor Barten van Scalabor. Dat is ook een van de redenen dat PostMasters gebruik maakt van deze dienstverlening van Scalabor.
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk”. zegt Thomas van der Lubbe, directeur PostMasters. “De logistieke sector groeit snel en biedt goede arbeidskansen. Scalabor is een professionele organisatie waarmee het prettig samenwerken is”.

E-Fulfilment

Ruim een jaar geleden startte Scalabor met de e-fulfilment afdeling. Hier worden verschillende activiteiten verricht: labels printen, order picken, verzendklaar maken en retourafhandeling voor een groeiend aantal webshoporders. Dit alles wordt uitgevoerd met behulp van een professioneel multi-carrier softwareprogramma. PostMasters verzorgt de verzending van de pakketten naar de klanten met volledig elektrische busjes.

Prima partner

De vraag naar deze dienstverlening groeit, maar er is nog ruimte voor een aantal nieuwe opdrachtgevers. Een van die opdrachtgevers Invroheat ebsales: “Sinds dag 1 van de verkoop van onze producten werken wij met Scalabor. De dienstverlening is professioneel en accuraat. Voor ons is
Scalabor een uitstekende fulfilment partner, die bovendien nog eens extra wordt gewaardeerd door ons en onze klanten vanwege het sociaal ondernemende karakter”, aldus Mark Bevers van Invroheat.
Aanvullend op de e-fulfilment activiteiten biedt Scalabor ook voorbereidende werkzaamheden in de vorm van het in- en ompakken van artikelen of food-gerelateerde producten. Scalabor maakt het
uitbesteden van het logistieke proces betaalbaar en laagdrempelig.
Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor biedt medewerkers met een beperking de kans om zich te ontwikkelen naar passend en zo regulier mogelijk werk. Dat doen wij in verschillende sectoren, waaronder ook
binnen de logistieke branche.

Meer nieuws?

G

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair