Connect with us
Korenkwartier proeft

Nieuws

Guram Kashia: ‘Dank je wel voor de persoon die ik vandaag de dag ben”

Kashia geeft shirt aan veteraan
foto: Vitesse

Vitesse gaat zijn kapitein verkiezen. Guram Kashia heeft een baan in Amerika en wil Arnhem bedanken voor de acht seizoenen in Arnhem.

Guram Kashia laat op zijn Facebook pagina weten dat hij Arnhem wil bedanken. “Even though I am not a part of Vitesse anymore, Vitesse will always be a part of me. Thank you Arnhemmers for making me the person I am today and for giving me the best years of my life. (Zelfs als ik geen onderdeel meer uitmaak van Vitesse, maakt Vitesse wel altijd een onderdeel van mij uit. Dank je wel Arnhemmers voor het maken van de persoon wie ik vandaag de dag ben en voor het geven van de beste jaren van mijn leven).” aldus Guram Kashia.

Afscheid nemen is moeilijk

Eigenlijk had hij niet de plannen om te vertrekken. “Saying goodbye was never a part of my plan, but I had to accept that all good things come to an end. I hope you understand that choosing to experience something new, doesn’t mean I care any less about you or Vitesse. You are forever in my heart and nothing will ever change that. (Het afscheid nemen was nooit een onderdeel van mijn plan geweest, maar ik moet accepteren dat alle goede dingen tot een eind komen. Ik hoop dat je dit begrijpt dat ik kies voor nieuwe ervaringen, dat betekend niet dat ik geef om jou of Vitesse.)” vertelt Guram Kashia.
Guram wil het liefst iedereen persoonlijk bedanken “Because there are too many people I want to thank, I can’t thank you all individually here. To all the amazing staff in the club who have been a part of my life in Vitesse: I will miss you. Nothing of what I achieved here would have been possible without you. (Omdat er teveel mensen zijn die ik wil bedanken, kan ik dit niet individueel. Aan al de geweldige medewerkers van de club wie een onderdeel van mijn leven is bij Vitesse: Ik zal jullie missen. Niets van wat ik heb bereikt hier kon niet zonder jullie.” laat hij weten.

Supporters

Maar de belangrijkste groep mensen krijgen ook nog de aandacht “And most of all, to the most important people in Arnhem, the Vitesse supporters. I will never be able to thank you enough for what you have given me in these 8 years. No matter where I go in the world, for the rest of my life, I will always keep Vitesse in my heart. You, the club and the city, will always be a part of me. (En de meest belangrijkste mensen in Arnhem, de Vitesse supporters. Ik zal nooit jullie kunnen bedanken voor wat jullie mij hebben gegeven die acht jaar. Waar ik ook ter wereld gaat voor de rest van mijn leven, ik zal altijd Vitesse in mijn hart dragen. Jij, de club en de stad zullen altijd een onderdeel van mij zijn)

 

 

Reacties

Reacties

Nieuws

Vergeten Nederlanders krijgen gehoor op Indische Achtererf in Openlucht Museum

foto: Openluchtmuseum

Op zaterdag 18 augustus is er een speciaal programma op het Indisch Achtererf van het Openlucht Museum. Daar zal stichting Teman Teman Sehati vertegenwoordigd zijn vol met verhalen over ouderen die door de Nederlandse staat zijn vergeten en een grote pan met nasi goreng.

Toen Indonesië in 1949 onafhankelijk werd en alle Indische Nederlanders naar Nederland vertrokken, bleef er een grote groep indo’s achter. Deze Nederlanders in Nederlands-Indië geboren voelen zich Nederlander, spreken Nederlands, maar worden niet door de staat erkend. Deze achtergebleven groep leeft in bittere armoede. Arnhemmer Francine Tammeling geeft met haar stichting hoop aan deze groep mensen. Ze regelt geld en spullen zodat deze groep verder kan leven.

Stichting Teman Teman Sehati

Arnhemmer Francine Tammeling zet zich met haar stichting Teman Teman Sehati al ruim 16 jaar in voor de ouderen in en rondom Bandung en Jakarta. “Ik neem altijd naaispullen mee voor een paar dames. Daar maken zij weer tasjes en pannenlappen van. Die koop ik weer van ze, zodat ze een beetje geld hebben.” laat Francine weten aan Omroep Max. Zo heeft een aantal ouderen een nieuw huis nodig en is medische zorg onbetaalbaar. Ruim 80 ouderen hebben dringend hulp nodig.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Vitesse klaar voor Heerenveen

foto: Vitesse

Na de Europese uitschakeling wordt de focus van de selectie verlegd naar de Eredivisie. Zondag speelt Vitesse haar eerste uitwedstrijd van seizoen 2018|2019, vs sc Heerenveen.

Het verloren UEFA Europa League duel is niet in de koude kleren gaan zitten bij de spelers, zo vertelt Bryan Linssen: ‘’Ik slaap sowieso nooit goed na dit soort wedstrijden. Het is ongelofelijk zuur dat het Europees gezien nu over is, maar we moeten door. De knop moet om.’’

imageVertrouwen
De openingswedstrijd van de Eredivisie werd met ruime cijfers gewonnen van FC Groningen. Dat gegeven, in combinatie met het vertoonde spel in het tweeluik met FC Basel 1893, zorgt voor vertrouwen bij hoofdtrainer Leonid Slutskiy: ‘’We hebben karakter getoond en dat maakt mij trots. Ondanks dat we met een man minder op het veld stonden goed voetbal laten zien. Daarom heb ik vertrouwen in de wedstrijd tegen sc Heerenveen, waar we dan ook met een goed gevoel heen gaan.’’

imageAnalyse
Aanstaande tegenstander sc Heerenveen is tussen de Europese bedrijven door nauwkeurig geanalyseerd: ‘Ze hebben een goed team met veel verschillende kwaliteiten. Vorige week hebben ze, ondanks dat ze twee penalty’s tegen kregen, gewonnen bij PEC Zwolle. Belangrijke speler in dat duel was Thorsby. Hij is geschorst, wat een voordeel is voor ons. Vanaf vandaag gaat de knop om en ligt de focus op Heerenveen.’’

imageTerug in de tijd
In seizoen 2017|218 draaide de uitwedstrijd bij sc Heerenveen uit op een ruime overwinning voor de Arnhemmers. Destijds waren Milot Rashica, Tim Matavz, Navarone Foor én Bryan Linssen trefzeker. Op de vraag of hij aankomend weekend wederom het net gaat vinden is de nummer 11 hoopvol: ‘’Vorig jaar heb ik daar ook gescoord, hopelijk nu weer.’’

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Introdanser Jurrien Schobben geeft workshops op Lowlands

foto: Introdans

Arnhemmer Jurrien Schobben van Introdans staat dit weekend tussen de grote der aarde op Lowlands Festival. Hij geeft daar een dansworkshop op het festivalterrein.

Naast grote namen zoals Gorrilaz, N.E.R.D., De Staat, Blaudzun en Dua Lipa staat de Arnhemmer Jurrien Schobben dit weekend op het festivalterrein Lowlands. Hij geeft dit weekend klassieke dansworkshops op het festivalterrein. Zo is hij zaterdag en zondag te zien om 13:00 en 15:30 op het festivalterrein. Samen met oud Introdanser Karin Lambrechtse en balletstudio Danielle geeft hij als onderdeel van het Buitentheater 2x per dag een heuze balletbarre in de duwtent.

Lowlands

Meer dan 50.000 bezoekers komen langs het grote driedaagse festival in Biddinghuizen. Het is een festival bomvol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens.

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair