Connect with us

Nieuws

Vitesse klaar voor Feyenoord?

foto: Vitesse

Met de midweekse bekerronde achter de rug moet Vitesse zondag opnieuw aan de bak. In De Kuip (aanvang 16.45 uur) is Feyenoord de tegenstander. Met hoofdtrainer Leonid Slutksiy en vleugelaanvaller Roy Beerens blikt Vitesse TV vooruit op dit duel.

Ongeschonden
De ploeg van Slutskiy plaatste zich afgelopen woensdag ten koste van de amateurs van RKAV Volendam (1-2 winst) voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. “Ik heb nog wel wat last van zware benen. We speelden op een andere ondergrond dan we gewend waren, maar ik ben ongeschonden uit de strijd gekomen en klaar voor zondag”, vertelt Beerens.image

Kansen
Vitesse heeft het doorgaans lastig in Rotterdam. “Maar we gaan voor de punten. Feyenoord speelt nog geen hoogstaand voetbal. Ze zijn kwetsbaar en te pakken. Ons doel is om zo lang mogelijk de nul te houden en dan gaan we zien wat dat ons brengt”, aldus Beerens.

Strijdplan
Slutskiy heeft de opponent van zondag goed bestudeerd. “Ik heb Feyenoord aan het werk gezien tegen FC Utrecht. Ze zijn aanvallend sterk en hebben goede spelers. Aan ons de taak hen te stoppen.”image

Puzzelen
Voor de Russische oefenmeester wordt het wegens blessures en een schorsing puzzelen. “Vooral achterin. Rasmus Thelander (enkel) is geblesseerd en Maikel van der Werff geschorst. Maar zo gaat het in het voetbal”, aldus Slutskiy, die liet weten dat Danilho Doekhi de plek van Van der Werff inneemt.image

Ødegaard
Achter de naam van Martin Ødegaard staat nog een vraagteken. De Noorse middenvelder liep in het bekertreffen met RKAV Volendam een blessure aan zijn hand op en of hij tijdig fit is voor de wedstrijd vs Feyenoord is vooralsnog ongewis.image

Reacties

Reacties

Nieuws

SUEZ gaat geen afval ophalen tijdens feestdagen

De vuilnismannen van SUEZ hebben ook recht op vrije dagen. Daarom zullen op 24 t/m 26 december en 1 januari de vuilnismannen de afval niet ophalen. Zij komen op andere momenten.

In het centrum van Arnhem blijven inzameldagen voor papier, restafval, plastic en Groen afval ongewijzigd. SUEZ rijdt daar dus op dinsdag 25 en woensdag 26 december de reguliere inzamelroute. 

Gewijzigde papierinzameling

Op de volgende momenten worden afval opgehaald.

Elderveld:                               24 december wordt 17 december
Geitenkamp West:                25 december wordt 18 december
De Schuytgraaf:                     25 december wordt 20 december
Malburgen Oost/ Noord:     25 december wordt 18 december 
Rijkerswoerd:                        26 december wordt 19 december
Molenbeke/Velperweg:         1 januari wordt 8 januari

Gewijzigde inzameling rest- plastic- en groen afval

Valt de ophaaldag van rest-, plastic of groen afval in je wijk op 25 of 26 december of op 1 januari? Dan komt SUEZ eerder of juist later langs.

  • De ophaaldag op dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) verschuift naar zaterdag 22 december.
  • De ophaaldag op woensdag 26 december (Tweede Kerstdag) verschuift naar zaterdag 29 december.
  • De ophaaldag op dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) verschuift naar zaterdag 5  januari.

Ophalen kerstbomen

Kerstbomen worden in week 1 en 2 van 2019 opgehaald, op dezelfde dagen dat de Groen-route wordt gereden.

Meer nieuws?

chico's place

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Superman the classic komt weer terug in de bios

Foto: DC

Zaterdag 2 februari en maandag 4 februari zal de eerste Superman, the movie te zien zijn in de bioscoop. 40 jaar geleden kwam de film uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren draait Pathé de film opnieuw.

Het is 40 jaar geleden dat Superman van Richard Donner uitkwam. Om dit te vieren haalt Pathé hem 2 en 4 februari terug naar de bioscoop.

Omdat Jor-El de raad van Krypton niet kon overtuigen dat hun planeet zal verwoest worden, stuurt hij zijn zoon Kal-El naar de planeet aarde, zodat hij hun ras kan redden. Daar wordt Kal-El opgevoed door de familie Kent, ze noemen hem Clark Kent. Op aarde blijkt hij over superkrachten te beschikken. Als hij volwassen is gaat hij als reporter werken bij de Daily Planet. Wanneer het criminele meesterbrein Lex Luther de wereld wil overnemen, is de Superman de enige die hem nog kan stoppen.

Tickets kopen kan al online of aan de kassa.

Meer nieuws?

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

18de Nieuwjaarsduik Arnhem

foto: Nieuwjaarsduik Arnhem Facebook

Dinsdag 1 januari 2019 kunnen Arnhemmers om 12:00 het jaar goed beginnen door in het koude water van Rijkerswoerd te storten. 

“In Arnhem maken wij ons reeds klaar voor de 18 editie waarbij wij 400 duikers kunnen opvangen met een warme kop erwtensoep.” laat de organisatie weten. Deelnemers die deelnamen aan de Nieuwjaarsduik Arnhem krijgen naast soep ook de traditionele Unox muts en een herinneringsvaantje.

Aanmelden

De kosten om aan de Nieuwjaarsduik Arnhem deel te nemen bedragen €3,50 waarvan €0,50,- naar een goed doel gaat. Dit jaar gaat de donatie naar Team Hollander die zich middels de Stichting Roparun inspant tegen kanker. Inschrijven kan via de site van Nieuwjaarsduik Arnhem. Inschrijven kan nog tot 30 december. Maar wees wel op tijd, want vol = vol.

Meer nieuws?

chico's place

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair