Connect with us
Arnhem Centrum

Nieuws

Benefiet Gala haalt €27.500,- op voor KWF

foto: Events2Cancer

Op donderdag 4 oktober organiseerde stichting Events2Cancer de 5e editie van het KWF Benefiet Gala in de oranjerie van Groot Warnsborn. Het Gala werd georganiseerd ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Tijdens de avond waren er optredens van o.a. Jennie Lena en Tommie Christiaan. De avond, met veiling, loterij en 4 gangen diner, heeft een bedrag van €27.500 opgehaald dat gedoneerd wordt aan KWF Kankerbestrijding.

Een unieke avond

De Stichting hoopte met het Gala bij te dragen aan onderzoeken die de overlevingskans van kanker kunnen vergroten en zorg kunnen dragen voor nog betere behandelwijze ’s. Met het opgehaalde bedrag steunt de stichting diverse onderzoeken die worden gefinancierd door KWF Kankerbestrijding.

Lisanne Spaander

Tijdens het Gala genoten de gasten van een 4-gangen diner en een veiling met vele unieke items waar de gasten op konden bieden. De avond was er één met een lach en een traan.  Zo kon je tijdens het optreden van Lisanne Spaander een speld horen vallen in de zaal. Haar optreden en verhaal maakte diepe indruk op de gasten. Ook het optreden van zangeres Jennie Lena was er een bijzonder moment. De zangeres, die internationale bekendheid verwierf dankzij ‘The Voice of Holland’ bood aan het einde van haar optreden spontaan een huiskamer concert aan dat voor een hoog bedrag werd geveild. Tommie Christiaan, die het officiële gedeelte van de avond afsloot kreeg de gasten op de dansvloer en zorgde voor een ongekend optreden.

€27.500,-

Aan het einde van de avond werd de uiteindelijke opbrengst bekend gemaakt door Events2Cancer. Een cheque met een prachtig bedrag van €27.500.- kon worden overhandigd aan Bart Hellendoorn van KWF Kankerbestrijding en presentatrice Mirella Van Markus, die  teven ambassadeur van KWF is.

Eusebius kerk

De stichting maakte daarbij ook bekend volgend jaar met een nieuw goed doel evenement te komen. Het nieuwe evenement, het concert Music2Cancer, zal plaats vinden op zaterdag 5 oktober 2019 in de Eusebius kerk. Tijdens dit concert treden onder anderen Romy Monteiro en Waylon op. Kaarten voor dit concert zijn vanaf januari 2019 te koop.

Reacties

Reacties

Nieuws

Gratis schaakles bij ASV

Foto: Pixabay

Ongeveer 600 miljoen mensen over de hele wereld kunnen schaken. In Nederland kennen 2 miljoen mensen de spelregels. Dat betekent dat nog een veelvoud van dat aantal niet kan schaken. Daar wil ASV iets aan doen!

Vanaf donderdag 25 oktober a.s. organiseert ASV voor volwassenen een cursus van zes weken waarin de eerste beginselen geleerd worden. Ook mensen die de regels al machtig zijn, kunnen meedoen. “Zij kunnen zich dan verder bekwamen in de wondere mogelijkheden van de mooie schaaksport.” Erik Wille, voorzitter van ASV. De schaaklessen zijn wekelijks van 18.30 uur tot 19.45 uur in Dagbesteding Het Pleijwerk, Vlamoven 22-24 in Arnhem (Bedrijventerrein IJsseloord 1).

Aanmelden

Aanmelden kan bij docent Kees van Keulen via keesvankeulen@planet.nl. Ook als je meer informatie wilt hebben. Meer informatie kun je vinden op de site van ASV. Schaken is natuurlijk niet alleen voor volwassenen. Daarom worden door de jeugdleiding van ASV op dezelfde data en in hetzelfde speellokaal kennismakingslessen voor jeugd gegeven. Meer informatie kun je opvragen asvjeugd1891@gmail.com

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

D66-Raadslid: “Alleen nog maar roetveegpieten’

foto: Flickr
foto: Flickr

D66-raadslid Susan van Ommen laat op sociale media weten dat ze alleen nog maar roetveegpieten wil in Arnhem. Die uitspraak deed ze aan de hand van een onlangs verschenen artikel in de Trouw.

“Wat mij betreft ook in Arnhem alleen nog maar roetveegpieten #notoracism” stuurde D66-raadslid Susan van Ommen de wereld in. Daarop kreeg ze tegengas van oud VVD-raadslid Udo Kelderman. “Meer dan 90% van NL is het niet met je eens. Wat vind jij als democraat daar eigenlijk van?”. Ook het College van Burgemeester en Wethouders laat het liever aan de inwoners van de stad over. De woordvoerder reageerde in Trouw met “Maar het is niet onze taak om op te leggen wat moet gebeuren. Dat gebeurt in de samenleving.”

Of ze steun krijgt voor haar idee bij haar collega’s is af te wachten. In het vorige raadsperiode was er geen meerderheid in de raad. Toen wilde alleen Denk Verenigd Arnhem roetveegpieten hebben in de stad.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Snollebollekes in Gelredome binnen 24 uur uitverkocht

De kaarten van Snollebollekes in het Gelredome waren binnen 24 uur uitverkocht. Er wordt gekeken of er een extra concert ontwikkeld kan worden.

Met een knipoog naar deze grote wereldsterren zal Snollebollekes deze uitverkochte avond de rode draad vormen tijdens een avondvullend programma. Naast dat hij zelf verschillende keren het podium zal betreden, zullen er tientallen gastoptredens zijn van onder andere Gerard Joling, de Vengaboys, DJ Paul Elstak, Mooi Wark en de Gebroeders Ko. De volledige programmering zal binnenkort bekend worden.

Van links naar rechts

Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland, die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Vorige week maandag won hij een BUMA NL Award in de categorie Grootste Feestact en ook wonnen zij deze prijs al voor Beste Single. Met zijn energieke en vrolijke hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’ kan niemand stil blijven staan. Zijn hit ‘Links Rechts’ levert iedere keer viraal gaande video’s op van hele mensenmassa’s die van links naar rechts springen.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair