Connect with us

Nieuws

Kranig Vitesse verliest nipt in Eindhoven

Foto: Vitesse

Vitesse heeft vanavond een minimale nederlaag geleden in Eindhoven. Het overgrote deel van de wedstrijd hield het tiental spelers van hoofdtrainer Leonid Slutskiy stand, maar halverwege de tweede helft bepaalde Luuk de Jong de eindstand: 1-0.

Vitesse verscheen in dezelfde opstelling als in de TOTO KNVB Beker wedstrijd vs Heracles Almelo eerder deze week. Al vroeg in de wedstrijd had Vitesse de mogelijkheid om op voorsprong te komen. Vanaf de achterlijn wist Oussama Darfalou de bal voor te krijgen, maar Denzel Dumfries ruimde op. Even later moest Daniel Schwaab ingrijpen na een voorzet van Max Clark.

imageEen snelle rode kaart voor centrale verdediger Danilho Doekhi veranderde het spelbeeld. Hoofdtrainer Leonid Slutskiy moest noodgedwongen ingrijpen en bracht Rasmus Thelander in het veld ten koste van Navarone Foor. Daarna ging PSV nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer, maar een aantal reddingen van Eduardo en Clark voorkwam dat de Eindhovenaren op voorsprong kwamen (in de eerste helft). Vitesse kreeg nog een kans via Thulani Serero. Na een afgeketste verre inworp van Bryan Linssen nam de Zuid-Afrikaan de bal op zijn schoen, maar hij zag zijn volley naast het doel verdwijnen.

imageIn de tweede helft was PSV nadrukkelijk aanwezig voor het doel van Eduardo. Een grote kans was er voor Hirving Lozano en De Jong, maar de spits miste de voorzet nipt. Via Darfalou probeerde de Arnhemmers hun mogelijkheden te creëren. Darfalou werd de diepte in gestuurd maar keeper Zoet redde. Niet veel later liep de Algerijn zichzelf vast in de verdediging van PSV.

imageHoewel de Vitesse-verdediging de rug recht hield en relatief weinig kansen weggaf, moesten zij in de 69e minuut toch incasseren. Hirving Lozano bood De Jong een niet te missen kans en de aanvalsleider van PSV liet deze dan ook niet onbenut: 1-0.

imageDe Arnhemse Equipe ging goed om met de tegenslag en bleef voor elkaar vechten. Dat resulteerde in verschillende kansen voor onder andere Linssen. Zijn kopbal kon met uiterste moeite worden gepareerd door Zoet en slechts enkele minuten later raasde een hard schot van de Vitesse-aanvoerder voorbij aan de Eindhovense goalie.

imagePSV leek er aan de andere kant via Lozano snel uit te komen na Arnhems balverlies op het middenveld, maar Eduardo liet zien uiterst attent te zijn en kwam bijtijds uit om zijn defensie steun te bieden. Beide ploegen kwamen in het restant van de wedstrijd niet meer tot grote kansen, waardoor Vitesse met een minimaal verschil onderuit ging in Eindhoven.

Reacties

Reacties

Nieuws

Leerlingen Jan Ligthartschool halen €1750,- op voor Stadsboerderij Presikhaaf

Foto: Stadsboerderij Presikhaaf

De medewerkers van de Stadsboerderij Presikhaaf zijn blij met het ingezamelde bedrag van €1750,- van de leerlingen van Jan Ligthartschool. Ze haalde geld op via een jaarlijkse sponsorloop.

De kinderen van Jan Ligthartschool hebben een bedrag van €1750,- opgehaald via een jaarlijkse sponsorloop. Dit geld is gedoneerd aan Stadsboerderij Presikhaaf. Met dit geld kan de stadsboerderij een deel van hun gewenste konijnenvilla gebruikt worden.

De leerlingen van Jan Ligthartschool kwamen persoonlijk het geld brengen aan de stadsboerderij. Zij werden met luid applaus binnengehaald door de medewerkers en vrijwilligers van de stadsvilla.

Meer nieuws?

chico's place

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Nominaties sportgala bekend

Foto: Sportbedrijf Arnhem

Nog een paar weken en dan is het Arnhems Sportgala. Het jaarlijkse evenement waar we sporters en supporters in het zonnetje zetten. Deze week zijn de genomineerden door de jury gekozen. Tijdens het Sportgala op 7 februari maken we de winnaars van de Sport-ster, Support-Ster en sportfoto van het jaar bekend. Wil jij hier live bij zijn? Dat kan! Kaartjes zijn gratis en kun je reserveren via www.sportinarnhem.nl 

Meer dan 60 nominaties kreeg de organisatie binnen voor bijzondere sportprestaties. Bij de genomineerden zitten onder andere de rolstoelbasketbaldames en Olympische winnaars als Jeroen Kampschreur en Lisa Bunschoten. Als amateursporters staan Upward, masterzwemmer Rob Hanou en talent Anna Hightower in de top 10. De jury, onder leiding van Sportwethouder Jan van Dellen, kiest de beide winnaars.

Support-ster

Minstens zo belangrijk zijn de mensen die sport mogelijk maken. Langs de lijn, als scheidsrechter of als organisator. Arnhem mag trots zijn op vrijwilligers als Patrick van den Heuvel  en museumdirecteur Jeroen van Boekel. Dit zijn er slechts 2 van de velen. Ook in deze categorie kiest de jury een winnaar.

Sportfoto

Een goede sportfoto laat passie en inspanning zien. Voor de categorie ‘Sportfoto van het jaar’ stuurden ruim 40 hobbyfotografen hun mooiste sportfoto van 2018 in. De jury, onder leiding van Fred Builtjes van Kamera Express Arnhem, kiest hieruit de winnaars. Een moeilijke keus, want de kwaliteit is hoog dit jaar. De 10 genomineerde foto’s kun je nu al zien in de Little Windows, die in de binnenstadetalages hangen.

Kom je ook?

Het Stadstheater is op 7 februari de perfecte locatie voor een sportief avondje uit. Spectaculair entertainment, mooie prijzen, lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid voor een goed gesprek. Kaartjes zijn gratis te reserveren via www.sportinarnhem.nl

Meer nieuws?

chico's place

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Sociale werkplaats Scalabor slaat handen in één met PostMasters

Foto: Wikimedia

Sociale werkplaats Scalabor lanceert een nieuwe dienstverleningsvorm in de groeiende markt van het internet via e-commerce en online retail. In samenwerking met PostMasters biedt Scalabor een compleet concept op het gebied van e-fulfilment. Dit is het beheren van de warenhuis voor webwinkels zoals bol.com.

Scalabor verzorgt voor webshops voorraadbeheer, orderpicken en het verzenden van de pakketten naar binnen- en buitenland. Hiermee worden ondernemers volledig ontzorgd en krijgen zij de ruimte om online te groeien. Dit concept past bij arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor, waarbij medewerkers hun kennis en kunde kunnen ontwikkelen, zodat ze inzetbaar zijn bij logistieke ondernemers in Midden-Gelderland. “In deze werkomgeving ontdekken én ontwikkelen we de talenten van mensen” aldus Cantor Barten van Scalabor. Dat is ook een van de redenen dat PostMasters gebruik maakt van deze dienstverlening van Scalabor.
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk”. zegt Thomas van der Lubbe, directeur PostMasters. “De logistieke sector groeit snel en biedt goede arbeidskansen. Scalabor is een professionele organisatie waarmee het prettig samenwerken is”.

E-Fulfilment

Ruim een jaar geleden startte Scalabor met de e-fulfilment afdeling. Hier worden verschillende activiteiten verricht: labels printen, order picken, verzendklaar maken en retourafhandeling voor een groeiend aantal webshoporders. Dit alles wordt uitgevoerd met behulp van een professioneel multi-carrier softwareprogramma. PostMasters verzorgt de verzending van de pakketten naar de klanten met volledig elektrische busjes.

Prima partner

De vraag naar deze dienstverlening groeit, maar er is nog ruimte voor een aantal nieuwe opdrachtgevers. Een van die opdrachtgevers Invroheat ebsales: “Sinds dag 1 van de verkoop van onze producten werken wij met Scalabor. De dienstverlening is professioneel en accuraat. Voor ons is
Scalabor een uitstekende fulfilment partner, die bovendien nog eens extra wordt gewaardeerd door ons en onze klanten vanwege het sociaal ondernemende karakter”, aldus Mark Bevers van Invroheat.
Aanvullend op de e-fulfilment activiteiten biedt Scalabor ook voorbereidende werkzaamheden in de vorm van het in- en ompakken van artikelen of food-gerelateerde producten. Scalabor maakt het
uitbesteden van het logistieke proces betaalbaar en laagdrempelig.
Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor biedt medewerkers met een beperking de kans om zich te ontwikkelen naar passend en zo regulier mogelijk werk. Dat doen wij in verschillende sectoren, waaronder ook
binnen de logistieke branche.

Meer nieuws?

G

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair