fbpx

Alexander Klöpping geeft gratis lezing in Musis

Foto: Musis Arnhem

De ondernemer achter Blendle en internet deskundigen Alexander Klöpping geeft op 20 februari een gratis lezing in Musis. Hij komt vertellen over algoritmes, google, Big Data, opmerkelijke start-ups, apps, kortom: hoe de wereld razendsnel verandert!

Alexander Klöpping laat aan de hand van pakkende voorbeelden zien waar we op dit moment staan als het gaat om het gebruik van internet. Geen vage vergezichten of futuristische sprookjes dus. Hij behandelt de werkwijzen van algoritmes en Google, en geeft inzicht in welke rol Big Data spelen, vandaag en in de toekomst. Met voorbeelden van opmerkelijke start-ups en Apps toont hij aan hoe de wereld razendsnel verandert en tegelijk hoe ‘nerds in garageboxen’ in staat blijken te zijn –in heel korte tijd bovendien- de gevestigde orde op haar grondvesten te doen trillen. Tegelijk prikkelt hij het voorstellingsvermogen: wat betekenen deze nieuwe mogelijkheden eigenlijk voor mij?

De toegang is gratis, wel moet je online je ticket bestellen. De lezing vindt woensdag 20 februari om 20:00 plaats in Musis.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top