fbpx

Anita Doth (2Unlimited) tijdens Het Foute Oranjefeest

Foto: Joris Bisschops 

Voor het derde jaar op rij is de Trans in Arnhem dé plek om te zijn tijdens Koningsavond en Koningsdag. Op dat plein keert organisator Matrixx terug met het gratis toegankelijke Het Foute Oranjefeest!

Op Koningsavond zullen de DJ’s van Q-Music the Party er vanaf 19:00 uur weer een foute boel van maken, en is er een spetterend optreden van Anita Doth, voormalig frontvrouw van Nederlands bekendste dance product 2Unlimited! Zij zal hun grootste hits als No Limit, Tribal Dance en Get Ready For This, zéker over het plein laten knallen! Op Koningsdag de start muziek om 12:00, en zullen verschillende artiesten het plein veroveren en vinden er verschillende optredens plaats. Uiteraard is publiekslieveling Snollebollekes weer van de partij, die het plein gegarandeerd uit z’n voegen laat barsten.

Gebroeders Ko, Lawineboys en het Feestteam

Ook bekende party-acts als Het Feestteam, Gebroeders Ko, de Lawineboys en Vieze Jack mag je deze Koningsdag niet missen!
De toegang tot Het Foute Oranjefeest is voor alle leeftijden en bovenal he-le-maal gratis, wat tegenwoordig bijna een unicum te noemen is op Koningsdag!

Meer informatie over Het Foute Oranjefeest vind je www.Matrixx.nl

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top