fbpx

Doden in Rembrandt-hotel: betrokkene meldt zich bij politie

Een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zich gemeld op het politiebureau aan de Beekstraat. Hij zou betrokken zijn bij de dood van een man en een vrouw in het voormalige Rembrandt-hotel. De politie was al op zoek naar de man.

Dat heeft de politie laten weten. Donderdagavond 23 maart hebben agenten in het voormalige hotel aan de Patersstraat de levenloze lichamen van een man en een vrouw gevonden. Het gaat om de eigenaar van het hotel en een 73-jarige vrouw, heeft de politie vrijdagavond bevestigd. Volgens een buurtbewoonster huurde de laatste een kamer in het pand.

Bloedsporen

De politie startte direct met een groot onderzoek in het hotel en de omgeving. Bloedsporen die elders in de stad zijn gevonden, zijn ook onder de loep genomen. Of er een verband is, is nog niet duidelijk. Het onderzoek ging de hele vrijdag door.

Omdat de 47-jarige man naar voren kwam als mogelijke verdachte, was de politie al naar hem op zoek. Hij is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Over de doodsoorzaak van de man en vrouw doet de politie nog geen verdere mededelingen.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Back to top