fbpx

Binnenstad krijgt een tweede varken

Naast de Feestaardvarken komt bijna een maand lang een tweede varken in de stad. Marianne Thieme zal het kunstwerk ‘Ode aan het Varken’. onthullen op het Audrey Hepburnplein.

Op maandag 11 maart rond 16 uur zal Marianne Thieme het kunstwerk ‘Ode aan het Varken’ van kunstenares Jantiek Mook onthullen op het Audrey Hepburnplein In Arnhem. Met het kunstwerk wil de partij aandacht vragen voor de positie van dieren in de vee-industrie.

Varken voor de vrijheid

Het kunstwerk laat een springende varken zien. De sprong staat voor vrijheid, vreugde en het leven. Volgens de partij is dit een beweging die staat voor mensen en dieren die in vrijheid leven. Naast Marianne Thieme zal ook ook Provinaciaal Statenlid Luuk van der Veer aanwezig zijn. Het kunstwerk zal tot april te zien zijn op het Audrey Hepburnplein.

Boodschap van de redactie: In aanloop naar de provinciale verkiezingen zal ‘Ik hou van Arnhem’ alle politieke partijen onder de aandacht brengen. Dit doen wij door het bezoeken van evenementen en het bestuderen van verkiezingsprogramma’s. Alle partijen zullen evenredig onder de aandacht komen.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top