fbpx
Connect with us

Nieuws

Burgerlijke Stand Gemeente Arnhem 29-05-2017 tot en met 02-06-2017

Deze publicatie vindt plaats met toestemming van betrokkenen.

Geboren:

Jenna, dochter van M. van der Velden en S. Alwicher
Levi F.V., zoon van P. Meijer en L.M.N. A. Greter
Alexander B., zoon van E.L. Oberholzer en M.T. Roggenthien
Chloe, dochter B. T. G. Berends en K. Weidema
Julia G., dochter van T. Frankhuizen en S. G. Bloemen
Jayvinio, zoon van N.B. van Londen en W. Bosman
Larissa, dochter van S. de Reus en M.C.W. Konter
Yara, dochter van A. Ouali en C.C. Degen
Mees, zoon van M.J.W. Alofs en K. Poortman
Hannah E., Y.J. Hendriks en G. Hoogakker
Maximiliaan R., R.E. Elzinga en K. Gossink
Yannick F., A.M. Gougon en W.R. Kerkhof
Vic D., H. Terheggen en C.C.H. Hunink
Thorin, zoon van T.J. van Mil en T.E. Jezeer
Chloë R., dochter van A. Wigman en H. Broer
Sean J., zoon van J. Petersen en S.M. Albers
Jelle B.H., zoon van J. Jacobs en W. Geurtsen
Daley., zoon van R. Hartgers en L. Saenen
Levi., zoon van A.G.A. Beumkes en M.J.S. Theunissen
Sam C., zoon van R. Hofman en S. Hegh
Maylin, dochter van G.T.G. Peeters en C. Suurendonk
Jip J., zoon van S.R. van Huit en L.J.S.M. van Gelder
Elin, dochter van S-E. Kneijnsberg M. Wooldrik
Ian P., zoon van H.T.A. van Beek en C.E. van de Wal
Yassin M.S., zoon van C.M. Sakoetoe en S.M.G. Köse
Vincent T., zoon van V.T. Selhorst en J.A.A. Bergervoet
Mila, dochter van M. Westdorp en M.B. van den Hove
Djenna, dochter van R. Andouh en A. Eloisghiri
Johnny, zoon van J. Alberts en M. Martins de Silva
Kyan, zoon van L. Verhoeven en J. van Veen
Nora A.F., dochter van C.J.F.P. Peelen en E.M. Verhoeven
Job E., zoon van R.B.J. Temming en A.M. Klein Gunnewiek
Ida M. dochter van J.L. Willems en S.E.M. Delnooz
Lily, dochter van S. de Leur en L. van Limbeek
Suleyman A., zoon van M. Arkin en I.F. Akgün
Wyatt P., zoon van C.H.M. Karman en D. Saraber
Manou A., dochter van J. Trooster en P. Jansema
Noël N., zoon van R.P. Kuyper en N.E.Storm
Faas, zoon van D.A.H. van Haren en D. de Kinkelder

Huwelijk:

H.V.J. Niesink en K.A.G. Verfuurden
F. Pennings en S. Mulders
J. Lauriks en D. Kaymaz
M.W. Brinkhoff en J.G. Dykstra
A. van den Brink en M.S. de Grebber

Overleden:

C.W.P. van Gelder, 63 jaar, echtgenoot van C. van den Berg;
H. Schouten, 97 jaar;

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

25-jarige Stichting Vredenburcht geeft overkapping cadeau

Zaterdag 24 augustus vierde de stichting die het wijkcentrum Vredenburcht beheert haar 25-jarig bestaan. Deze stichting verzorgt het beheer en de verhuur van de zaalruimten in het wijkcentrum aan de Slochterenweg in Vredenburg.

Foto: Stichting Vredenburcht

Het werk wordt geheel door vrijwilligers uitgevoerd. Het is uniek dat deze stichting al zo lang op vrijwilligers draait en financieel gezond is. Er is geen winstoogmerk en als er toch iets overblijft dan wordt dit gebruikt om verbeteringen aan het wijkcentrum te financieren.

Overkapping als cadeau

Het bestuur besloot dat ter gelegenheid van dit jubileum iets blijvends aan de wijkbewoners aangeboden zou worden. Gekozen is voor een overkapping van het terras bij de ingang van het gebouw. Daaronder staan bankjes waar wijkbewoners even gezellig bij elkaar kunnen zitten. Het is ook een plek waar de gebruikers van het bewegingsveldje kunnen schuilen bij regen. De stichting hoopt dat het wijkcentrum hiermee nog aantrekkelijker wordt voor de wijk. Door een bijdrage van het Wijkteam Leefomgeving kon de overkapping nog wat groter worden dan oorspronkelijk gedacht.

Waardering voor de vrijwilligers

De openingshandeling werd verricht door wethouder Martien Louwers door een tegel met tekst te onthullen. In haar toespraak uitte ze haar waardering voor de vrijwilligers die al zo lang een wijkcentrum draaiende houden. En dat ondanks de af en toe opspelende bureaucratische perikelen bij de gemeente. De gemeente Arnhem is blij met buurtbewoners die vrijwillig veel tijd steken in het runnen van een wijkcentrum. De wethouder had als cadeautje een airborne-herdenkingsvlag meegebracht. Daarna was er een gezellig samenzijn voor de genodigden.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Arnhemse organisator op jaarlijkse Dance Parade

Zaterdag 14 september zal de Arnhemse organisator Danz Event meerijden met de jaarlijkse Dance Parade in Nieuwkerk aan de IJssel met twee vrachtauto’s.

Al ruim 14 jaar is het een gezellige dance sfeer in Nieuwkerk aan de IJssel. Alleen dit jaar krijgt het Zuid-Hollandse evenement een Arnhemse tint. Want namelijk 2 van de 8 vrachtauto’s die er zullen rijden, zullen door een Arnhemse organisator worden gevuld.

In een tocht met 10 vrachtauto’s rijden diverse organistoren van Nieuwkerk aan de IJssel naar Moerkappel. Ook de Arnhemse organisator DANZ Events zal voor het eerst meerijden met deze tocht. De organisator laat daar hun feesten ‘Gaan met die banaan‘ en ‘Kamikaze
De tocht start vanaf Nieuwkerk aan de IJssel en zal via Zevenhuizen naar Moerkappele gaan. In de vrachtauto’s laten de diverse organisatoren zien wat voor kwaliteit en muziekstroom ze draaien. De Arnhemse organisator staat vooral bekend om de hardcore.

Dance Parade Arnhem?

Op de vraag of er niet een soortgelijke evenement ook in Arnhem moet komen, zegt de organisator zeker geïnteresseerd te zijn voor het idee. “In Arnhem zijn zeker kansen voor zo’n evenement. In steden zoals Berlijn heb je soortgelijke evenementen. Wij zien dat het erg aanslaat en vooral een nieuwe vorm is van vieren. Ik zal het eens bekijken.” aldus de organisatie achter Kamikaze en Gaan met die banaan.

Tickets zijn te online koop via de site voor maar €2,59. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de Cliniclown’s.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Vitesse speelt 1-1 gelijk tegen Heracles Almelo

Vitesse heeft de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen met 1-1 gelijkgespeeld vs Heracles Almelo. In Erve Asito opende Bryan Linssen de score voor Vitesse, maar tien minuten voor tijd trok Cyriel Dessers de stand gelijk voor de thuisploeg.

Foto: Vitesse 

Vitesse verscheen met één wijziging aan de start in Almelo. Matus Bero bleek nog niet voldoende hersteld van een hoofdblessure, waardoor Navarone Foor aan de aftrap verscheen. Voor Remko Pasveer, Oussama Tannane en Bryan Linssen betekende de wedstrijd in Almelo een terugkeer op bekend terrein.

image

Heracles Almelo zorgde via Cyriel Dessers voor het eerste gevaar van de wedstrijd. Daarna was het vooral Vitesse dat aandrong. In de vierde minuut dacht het uitvak zelfs in juichen uit te kunnen barsten, maar het doelpunt werd afgekeurd door scheidsrechter Jeroen Manschot. Jay-Roy Grot (schot voorlangs) en Linssen (kopbal in de handen van doelman Janis Blaswich) waren ook dreigend.

image

De mooiste aanval van de eerste helft werd ternauwernood gestopt door de Blaswich. Max Clark speelde Linssen in, die vervolgens met een steekpass Foor bediende. De middenvelder legde keurig af op Matavz, maar de spits zag zijn schot gestopt worden. Verder redde Vitesse-doelman Pasveer bekwaam op een schot van Lennart Czyborra.

image

Na de rust opende de thuisploeg sterk. Mauro Junior leek zelfs de openingstreffer te maken. Heracles Almelo-rechtsback Navajo Bakboord gunde Junior een niet te missen kans, maar de Almelose-spelmaker miste voor open doel toch. Vitesse antwoorde direct met een schot van Tannane en een kopbal van Linssen, maar beide pogingen leverden geen doelpunt op.

image

In de 66ste minuut kwam de 0-1 dan toch op het scorebord. Een voorzet van Clark werd op waarde geschat door Linssen. De aanvoerder timede perfect en knalde met zijn rechter de openingstreffer tegen de touwen.

image

Vijf minuten na de 0-1 had Grot het duel definitief in het slot kunnen gooien, maar zijn schot werd geblokt door doelman Blaswich. De thuisploeg ging voor een slotoffensief en dat werd beloond. Dessers schoot na 80 minuten raak. Beide ploegen probeerden daarna nog voor de overwinning te gaan, maar gescoord werd er niet meer.

image

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair