fbpx
Connect with us

Nieuws

Clark: “We zijn nu aanvallender ingesteld.”

Vitesse neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen NAC Breda. Vitesse TV blikt samen met hoofdtrainer Leonid Slutskiy en uitblinker in het vorige duel Max Clark vooruit op dit treffen. 

Clark is een naam die de laatste weken steeds vaker terugkomt in het basiselftal van hoofdtrainer Slutskiy. De Engelsman luistert het vertrouwen van zijn coach op met uitstekende wedstrijden, en belangrijker nog; assists en doelpunten. ‘’Dat is natuurlijk een mooi gegeven, maar het belangrijkste voor mij is om minuten te maken en positief bij te dragen aan het team en het resultaat. Het is nu aan mij om te blijven ontwikkelen zodat ik ook blijf spelen en we als team mooie resultaten neer kunnen zetten.’’ 

image

Vier vier twee

Het elftal van Slutskiy opereert sinds een aantal weken in een andere formatie dan voorheen, de zogeheten vier-vier-twee met een diamant op het middenveld. Een opstelling die tot nu toe goed uitpakt voor de Arnhemmers. Toch gaat het Slutskiy niet zozeer om de opstelling: ‘’Voor mij persoonlijk zijn de basisafspraken en filosofie belangrijker. We hebben nu een opstelling waarin die twee aspecten het beste tot zijn recht komen. Voor nu werkt het inderdaad, maar het is nu ook aan ons om dat vast te houden en de spelers in hun kracht te gebruiken.’’

image

Lastige opponent

Na twee maal de volle buit te hebben gepakt tegen Willem II en FC Emmen gaan de geel-zwarten het kunstje proberen te herhalen tegen NAC Breda, een pittige tegenstander volgens Clark: ‘’In de uitwedstrijd speelde ik zelf niet mee, maar daar hebben we de deksel op de neus gekregen. We zijn dus gewaarschuwd. Als we de lijn van afgelopen weken doortrekken dan halen we een goed resultaat, maar makkelijk wordt het allerminst.”

image

Terug bij de groep

Tegen de Brabanders kan hoofdtrainer Slutskiy weer beschikken over Thulani Serero, die voor het duel met FC Emmen terugkeerde in de selectie maar nog onvoldoende fit bleek om te beginnen. ‘’Gelukkig beschikken we over een groep met flexibele en veelzijdige spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen. Daardoor hebben we het in de afgelopen weken goed kunnen opvangen. Serero heeft volledig meegetraind deze week, evenals Mohammed Dauda. Ook Tim Matavz is sterk op de weg terug. Hij heeft deze week zelfs een aantal trainingsvormen met de groep meegedaan.’’

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Poolparty in AKU fontein

Woensdag organiseert het Mexicaanse restaurant Popocatepetl een Popo’s Pool Party. Met 35 grade op komst wordt het een warme dag en speciaal om deze reden organiseren ze een feestje om af te koelen.

Foto; Popocatapetl

Woensdag tussen 12:00 en 21:00 organiseert Popocatepetl op het Gele Rijdersplein een poolparty in de AKU fontein. Zij zorgen voor een zwembad met fontein vol opblaasbare voorwerpen. Ook hebben ze ijs in verschillende smaken en cocktails in huis. Kortom, alle ingredienten om een geslaagde poolparty te houden.

Zwemspullen

Neem naast zwemkleding ook waterschoenen of slippers mee. Er wil nog wel eens glas liggen in de fontein.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Beiaardiers uit Polen, Engeland Amerika, Duitsland en Frankrijk spelen in de Eusebiustoren

Een zomerserie van zeven beiaardconcerten, uitgevoerd door beiaardiers uit landen die bij de Slag om Arnhem betrokken waren. Met beiaardiers uit Duitsland, Engeland, Polen, Amerika, Frankrijk en Nederland. Deze beiaardconcerten worden gehouden in verband met de 75ste herdenking rondom de slag om Arnhem.

Foto: Flickr

De concerten beginnen om 20:00 uur in de Eusebiustoren (zonder publiek) en zijn gratis te beluisteren in de buitenzaal op het dak van Focus Filmtheater (Audrey Hepburnplein 1, Arnhem). Deur open vanaf 19:30 uur. Vanaf 19:45 is er een korte toelichting op het programma. Na afloop van het concert is er een meet en greet met de musici.

PROGRAMMA
4 juli: Bob van der Linde (Nederland). Sebastiaan Haverkate en Sander Beens (trompet)
18 juli: Trevor Workman (Engeland)
1 augustus: Monika Kaźmierczak (Polen), met elektronische muziek
15 augustus: Roy Kroezen (Nederland/Amerika)
29 augustus: Toru Takao (Duitsland)
12 september: Stefano Colletti (Frankrijk)
19 september: Bob van der Linde (slotconcert)

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Na Pokemon trainers is het nu de beurt aan Harry Potter fans om stad onveilig te maken

In 2016 werd de stad onveilig gemaakt door Pokemon trainers. Ze liepen al gefocust op hun telefoon het spelletje Pokemon Go te spelen. Zaterdag is daar mogelijk een nieuwe verslaving bij gekomen, genaamd Harry Potter: Wizzards Unit.

Foto: Niantic

In het spelletje Harry Potter: Wizzards Unit moeten spelers zoveel mogelijk voorwerpen vinden in de echte wereld. Deze voorwerpen mogen volgens het spel de ‘niet tovenaar’ wereld ontdekken. Je moet deze voorwerpen doormiddel van een toverspreuk verdwijnen. Dit doe je door een bepaalde manier je vinger over het scherm te halen of door de toverspreuk hardop te zeggen. Ook moet je o.a. in het spel vechten tegen slechte tovenaren en heksen maar moet je ook toverdranken brouwen.

Pokemon Go

Pokemon Go werd op verschillende manieren als positief ervaren. Zo gingen meer mensen naar buiten en liepen ze vele kilometers om de kleine monsters te vangen. Ook zorgde Pokemon dat in vele wijken minder werd gestolen omdat inbrekers gek werden van de Pokemon vangers die ook in de nachtelijke uurtjes actief waren. Daarnaast zorgde Pokemon er ook voor dat er meer mensen nieuwe contacten gingen leggen, wat weer de eenzaamheid verminderden. Niet alleen zorgde Pokemon Go voor positieve ervaringen. Zo raakte natuurgebieden beschadigd en kwamen soms spelers op plekken waar ze niet mochten komen.

Of het nieuwe spelletje net zo succesvol gaat worden als Pokemon Go zal te toekomst uitblijken.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair