Laden Evenementen

« Alle Evenementen

André Rieus concert in Maastricht 2017

22 juli, 20.00 - 22.00

André Rieu

De wereldberoemde muzikant en orkestleider André Rieu speelt traditioneel met zijn Johann Strauss Orkest in de zomer op het Vrijthof. Dat gebeurt ook dit jaar weer! Geen kaartjes kunnen krijgen of geen zin om twee uur in de trein te zitten? Liefhebbers van de Limburgse violist kunnen nu ook genieten van zijn muziek in Pathé Arnhem.

De uitvoering op het Vrijthof wordt opgenomen. Het is op 22 en 23 juli te zien in bioscopen over de hele wereld, waaronder bij PathĂ© Arnhem.  André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste artiesten ter wereld. Het is precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

In zijn element

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van de bekende Stehgeiger.  Hier voelt de maestro zich in zijn element en maakt hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting.

André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. De gastheer tijdens deze presentatie van Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met de muzikant houdt, wanneer deze van het podium stapt.

Tickets

De concertregistratie is op 22 en 23 juli te zien in Pathé Arnhem. Op 22 juli begint het om 20.00 uur, op 23 juli op 15.00 uur. Meer informatie en tickets zijn te vinden op de site van de bioscoop.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Gegevens

Datum:
22 juli
Tijd:
20.00 - 22.00

Locatie

Pathé Arnhem
Oude Stationsstraat 20
Arnhem, 6811 KE Nederland
+ Google Maps

Reacties

Reacties

Geen reacties mogelijk