Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziektheatervoorstelling De kunst van het leven in een wereld met anderen

5 juni, 14.00

Zes mensen nemen deel aan ‘het programma’. Wat ooit begon als een wetenschappelijk experiment is inmiddels een tv-hit, zonder dat de deelnemers zich daar bewust van zijn. Wanneer één deelnemer verdwijnt en er een nieuwe bij komt, sijpelt informatie vanuit de buitenwereld het programma in. De programmamakers hebben ieder hun eigen belang bij het manipuleren van de deelnemers.

Zij spelen hun eigen machtsspel. Ze voorspellen wat er gebeurt met wetenschappelijke modellen en houden ongeruste familie of betrokkenen op afstand. Kijkers beseffen dat het programma alleen maar fataal kan eindigen. Moeten ze ingrijpen? Zowel binnen als buiten het programma ontstaat een kat en muisspel. Maar wie is de kat en wie de muis?

Theatergroep Augustus brengt ook dit seizoen een sprankelend nieuw verhaal met bekende muzieknummers. ‘De kunst van het leven in een wereld met anderen’ vertelt het verhaal van een volstrekt ontspoorde reality-televisie. Of was dat juist de bedoeling?

Stichting Theatergroep Augustus brengt dit jaar haar 12e productie in de theaters. Ze bestaat uit een mix van amateurs en professionals en streven (ongesubsidieerd en met minimale middelen) altijd naar een zo goed mogelijk eindresultaat. Laat u ook dit jaar weer verrassen.
Speeldata:
ma 5 juni 14.00 uur Theater De leeuw Arnhem

Reacties

Reacties

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
14.00

Locatie

Theater De leeuw
Leeuwensteinplein 1
Arnhem,
+ Google Maps

Reacties

Reacties

Geen reacties mogelijk