Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open voetbalkamp op sportcentrum Papendal

17 juli - 21 juli

Voetbalkamp
Sportcentrum Papendal houdt voetbaldagen van 17 tot en met 21 juli en 15 tot en met 17 augustus (zomervakantie). Die zijn bedoeld voor jongens en meisjes uit de regio Arnhem. Elke voetballer van 7 tot en met 13 jaar krijgt een programma voorgeschoteld met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie, maar slaapt gewoon thuis.

Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Sportcentrum Papendal. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met bewezen techniekoefeningen en verrassende spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet goed? Geld terug

Mocht u niet zeker weten of uw kind het naar zijn zin krijgt? Geen probleem, er is namelijk een niet leuk, geld terug-garantie. Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Sportcentrum Papenda. ProCamp is daarnaast lid van de SGR en zijn kampen worden beoordeeld met een 8,9.
 
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Sportcentrum Papendal. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen! Wat is er leuker dan lekker buiten zijn met je (nieuwe) voetbalvrienden en werken aan je voetbalskills. Ook kan uw kind naar een van de gave slaapkampen (tot 16 jaar) in bijvoorbeeld het ‘voetbalkasteel’ of het ‘House of Sports’.  Meer informatie op de site.

Reacties

Reacties

Gegevens

Begin:
17 juli
Einde:
21 juli
Website:
http://www.procamp.nl

Locatie

Papendal
papendal
Arnhem, Nederland
+ Google Maps

Reacties

Reacties

Geen reacties mogelijk