fbpx
Connect with us

Betaalbaar adverteren in Arnhem

Bereik meer dan 8.000 bezoekers per dag met jouw producten en/of diensten!
 
Dit bieden we op www.houvanarnhem.nl ruimte om jouw product of dienst te laten zien. Wij zijn je graag van dienst voor een op maat gemaakt reclameadvies. Wij weten hoe je onze doelgroep het beste kunt bereiken en welke middelen je het beste kunt inzetten voor een optimaal resultaat.
 
Op www.houvanarnhem.nl kun je zowel op campagne, content matig en op branding aanwezig zijn. Er is een aanbod aan diverse bannerformaten, die op de homepagina of bij artikelen kunnen worden geplaatst. De combinatie van branding en redactionele aanwezigheid op een lokale site is de kracht van Ik hou van Arnhem.
 
Naast de standaard-producten kunnen wij met je meedenken in maatwerkoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een redactionele samenwerking in de breedste zin van het woord. Ook komen wij in 
overleg met klanten tot totaal nieuwe rubrieken, waar mogelijk ook een rol in zit voor de klant. Kortom: wij bieden een betaalbare oplossing voor een groot bereik!
 
Voor een jaarcontract zijn de prijzen nog aantrekkelijker! informeer naar de mogelijkheden. Voor meer informatie mail je naar maarten@houvanarnhem.nl of bel 06-19391275
 
Bereik
Op dit moment bereiken we tussen de 8.000 en 10.000 mensen dagelijks op onze site. Deze komt hoofdzakelijk uit Arnhem en directe omgeving. 

Facebook