fbpx
Connect with us

Nieuws

Help Introdans aan een nieuwe sauna

foto: Introdans

Voor een danser is het lichaam het meest belangrijke instrument. Daarom is het belangrijk dat het naast fysiotherapie ook een sauna aanwezig is. Hierdoor herstelt het lichaam na het intensief werken. De huidige sauna is na 25 jaar behoorlijk toe aan vervanging. Daarom start Introdans een crowdfundingsactie.

Dansen bij een van Nederlands grootste dansgezelschappen vergt veel van je lichaam. De 35 dansers en stagiairs van Introdans repeteren dagelijks en staan daarnaast iedere week op het podium. “Het is dan ook van groot belang dat we onze dansers de nodige voorzieningen kunnen bieden voor rust, ontspanning en het voorkomen van zo veel mogelijk blessures. Naast fysiotherapie speelt onze sauna hierin een zeer belangrijke rol. Na 25 jaar trouwe dienst is deze hoognodig aan vervanging toe.” laat Introdans weten.
Ondertussen heeft de crowdfundingsactie een looptijd van 40 dagen en eindigt op 21 juni. Intussen is 47% van het doel bereikt. Bij 70% is het budget gegarandeerd. Geef jij deze campagne een boost?

Beste faciliteiten voor de dansers

“Een regelmatig bezoek aan de sauna is zeker geen overbodige luxe. Naast rust en ontspanning zorgt de sauna namelijk ook voor een sneller spierherstel en draagt daarmee bij aan de gezondheid van onze dansers.” aldus Introdans. “Het gebruik van de sauna ondersteunt het inspannende leven van een danser(es) door de afvoer van afvalstoffen en de aanmaak van serotonine (geluksstoffen) waardoor de stressbestendigheid toeneemt en de weerstand verbetert.” bevestigd Maik Grevers van Fysiotherapie Bouten.

€8500,-

“Met een totaalbedrag van € 8.500 kunnen wij een nieuwe Finse sauna aanschaffen die aansluit bij de behoefte van onze dansers. Helaas kunnen wij deze niet uit onze reguliere begroting bekostigen. Help jij mee onze dansers gezond te blijven?” vraagt Introdans

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Poolparty in AKU fontein

Woensdag organiseert het Mexicaanse restaurant Popocatepetl een Popo’s Pool Party. Met 35 grade op komst wordt het een warme dag en speciaal om deze reden organiseren ze een feestje om af te koelen.

Foto; Popocatapetl

Woensdag tussen 12:00 en 21:00 organiseert Popocatepetl op het Gele Rijdersplein een poolparty in de AKU fontein. Zij zorgen voor een zwembad met fontein vol opblaasbare voorwerpen. Ook hebben ze ijs in verschillende smaken en cocktails in huis. Kortom, alle ingredienten om een geslaagde poolparty te houden.

Zwemspullen

Neem naast zwemkleding ook waterschoenen of slippers mee. Er wil nog wel eens glas liggen in de fontein.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Beiaardiers uit Polen, Engeland Amerika, Duitsland en Frankrijk spelen in de Eusebiustoren

Een zomerserie van zeven beiaardconcerten, uitgevoerd door beiaardiers uit landen die bij de Slag om Arnhem betrokken waren. Met beiaardiers uit Duitsland, Engeland, Polen, Amerika, Frankrijk en Nederland. Deze beiaardconcerten worden gehouden in verband met de 75ste herdenking rondom de slag om Arnhem.

Foto: Flickr

De concerten beginnen om 20:00 uur in de Eusebiustoren (zonder publiek) en zijn gratis te beluisteren in de buitenzaal op het dak van Focus Filmtheater (Audrey Hepburnplein 1, Arnhem). Deur open vanaf 19:30 uur. Vanaf 19:45 is er een korte toelichting op het programma. Na afloop van het concert is er een meet en greet met de musici.

PROGRAMMA
4 juli: Bob van der Linde (Nederland). Sebastiaan Haverkate en Sander Beens (trompet)
18 juli: Trevor Workman (Engeland)
1 augustus: Monika Kaźmierczak (Polen), met elektronische muziek
15 augustus: Roy Kroezen (Nederland/Amerika)
29 augustus: Toru Takao (Duitsland)
12 september: Stefano Colletti (Frankrijk)
19 september: Bob van der Linde (slotconcert)

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Na Pokemon trainers is het nu de beurt aan Harry Potter fans om stad onveilig te maken

In 2016 werd de stad onveilig gemaakt door Pokemon trainers. Ze liepen al gefocust op hun telefoon het spelletje Pokemon Go te spelen. Zaterdag is daar mogelijk een nieuwe verslaving bij gekomen, genaamd Harry Potter: Wizzards Unit.

Foto: Niantic

In het spelletje Harry Potter: Wizzards Unit moeten spelers zoveel mogelijk voorwerpen vinden in de echte wereld. Deze voorwerpen mogen volgens het spel de ‘niet tovenaar’ wereld ontdekken. Je moet deze voorwerpen doormiddel van een toverspreuk verdwijnen. Dit doe je door een bepaalde manier je vinger over het scherm te halen of door de toverspreuk hardop te zeggen. Ook moet je o.a. in het spel vechten tegen slechte tovenaren en heksen maar moet je ook toverdranken brouwen.

Pokemon Go

Pokemon Go werd op verschillende manieren als positief ervaren. Zo gingen meer mensen naar buiten en liepen ze vele kilometers om de kleine monsters te vangen. Ook zorgde Pokemon dat in vele wijken minder werd gestolen omdat inbrekers gek werden van de Pokemon vangers die ook in de nachtelijke uurtjes actief waren. Daarnaast zorgde Pokemon er ook voor dat er meer mensen nieuwe contacten gingen leggen, wat weer de eenzaamheid verminderden. Niet alleen zorgde Pokemon Go voor positieve ervaringen. Zo raakte natuurgebieden beschadigd en kwamen soms spelers op plekken waar ze niet mochten komen.

Of het nieuwe spelletje net zo succesvol gaat worden als Pokemon Go zal te toekomst uitblijken.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair