fbpx

Hoe doen onze internationale Vitesse-spelers het?

Foto: Vitesse

Een aantal Vitesse-spelers kwam afgelopen week in actie voor hun thuisland. Zo maakte Danilho Doekhi zondag zijn debuut voor Jong Oranje in het duel met Jong USA en ging Martin Ødegaard met Noorwegen de strijd aan tegen Spanje. Onderstaand een update van alle uitslagen. 

Bero    
Matúš Bero kwam beide EK-kwalificatiewedstrijden niet in actie voor zijn vaderland. Met de Vitessenaar op de bank verloor Slowakije met 1-0 op bezoek bij Wales. In de City Arena in Trnava werd er wel gewonnen van Hongarije: 2-0.

Clarke-Salter   
Engeland O21 speelde met 1-1 gelijk tegen Polen O21. Jake Clarke-Salter zat de hele wedstrijd op de bank. Dinsdag 26 maart speelt Engeland O21 wederom een oefenwedstrijd. Ditmaal is Duitsland O21 de tegenstander van de Engelsen.

Darfalou
Oussama Darfalou kwam met zijn medespelers niet verder dan 1-1 tegen Gambia. De Algerijn begon in de basis en werd in de 64e minuut naar de kant gehaald. Dinsdag 26 maart speelt Darfalou met Algerije tegen Tunesië. Beide wedstrijden zijn oefenwedstrijden.

Doekhi
Danilho Doekhi heeft de hele wedstrijd volgemaakt tijdens zijn debuut met Jong Oranje tegen Jong USA. Het duel eindigde zoals hij begon: 0-0. Dinsdag 26 maart speelt de ploeg van Erwin van der Looi opnieuw een oefenwedstrijd, Jong Egypte is dan de tegenstander. 

Karavaev        
Vyacheslav Karavaev mocht voor het eerst mee met nationale selectie van Rusland, maar zat beide keren niet in de wedstrijdselectie. Rusland verloor haar eerste EK-kwalificatiewedstrijd met 3-1 van België. Het tweede duel wonnen de Russen met 4-0 van Kazachstan.

Ødegaard
Martin Ødegaard werd na een uur spelen van het veld gehaald in het EK-kwalificatieduel tegen Spanje. Ødegaard zag hoe zijn ex-collega Sergio Ramos de winnende treffer maakte, door met een Panenka de keeper te verschalken. Eindstand: 2-1 in het voordeel van Spanje. Dinsdag 26 maart speelt Noorwegen een Scandinavisch onderonsje tegen buurland Zweden.

Serero 
Thulani Serero kwam niet actie in de met 1-2 gewonnen Africa Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Libië.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top