fbpx • Jans sluit mensen op!

  Foto: Jans

  Arnhem doet dit jaar mee met de actie Lock me Up – Free a Girl van Stichting Free a Girl. Inwoners van Arnhem en omstreken kunnen zich deze week 12 uur lang laten sluiten in een hokje in restaurant JANS’, om zo aandacht te vragen voor minderjarige meisjes die gedwongen worden tot prostitutie.

  Free a Girl zet zich in voor de bevrijding van meisjes uit de prostitutie en het vervolgen van de daders. Ieder jaar organiseert de stichting de actie Lock me Up – Free a Girl, waarbij bekende en onbekende mensen zich 12 uur lang laten opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter met als doel meer meisjes te bevrijden. Iedere deelnemer zit tussen 13 en 19 mei op één dag 12 uur opgesloten.

  Free a Girl

  Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-
  integratie van deze meisjes. De afgelopen 10 jaar heeft Free a Girlbijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.500 meisjes uit bordelen in Azië.

  Steun de actie

  Er doen dit jaar bijna 400 bekende en minder bekende Nederlanders mee met de actie. Steun de deelnemers bij JANS’ laten via lockmeup.nl/jans-arnhem.

  Meer nieuws?

  Reacties

  Reacties
 • Back to top