fbpx

Jolanda Donderwinkel benoemd tot manager Volkshuisvesting

De Raad van Bestuur van woningcorporatie Portaal heeft het management voor de regio Arnhem/Nijmegen uitgebreid met een extra manager volkshuisvesting. Jolanda Donderwinkel wordt benoemd tot manager volkshuisvesting in Arnhem en wordt daarmee het gezicht van Portaal in Arnhem.

Het managementteam van de regio Arnhem/Nijmegen bestaat straks uit drie personen: een manager volkshuisvesting in Nijmegen (vacature), een manager volkshuisvesting in Arnhem (Donderwinkel) en de senior asset manager (Martine Verheijen-Verkoijen).

Waarnemen en aanpakken

Sinds de zomer nemen Jolanda Donderwinkel en Martine Verheijen Verkoijen samen de rol van manager volkshuisvesting waar in de regio. Aanleiding was het plotselinge overlijden van Johan Noppe. Jolanda pakte de externe contacten in Arnhem op en hield zich bezig met de interne organisatie. Dirk-Jan van der Zeep, voorzitter Raad van Bestuur Portaal, vertelt: “Wij hebben met Jolanda een ervaren, deskundige en mensgerichte manager volkshuisvesting gevonden. Ook denken wij dat Jolanda in staat is om de belangen van de huurders, de gemeente en andere stakeholders op een goede manier in te brengen en te vertegenwoordigen binnen Portaal.”

Lokale verankering en aandacht

De komende jaren zullen uitdagend zijn, in zowel Arnhem als Nijmegen. Er liggen vanuit beide gemeenten hoge ambities op duurzaamheid, betaalbaarheid en beschikbaarheid. Daarnaast staan inclusiviteit en passend wonen hoog op de agenda bij Portaal. Het vraagt veel inzet om met de stakeholders tot een goede balans op deze onderwerpen te komen. Donderwinkel: “Ik verheug me erop om samen met een gemotiveerd team voor onze huurders en onze stakeholders aan de slag te gaan in deze mooie stad.”

Eén regio

In de afgelopen jaren is in Arnhem en Nijmegen ingezet op meer onderlinge samenwerking tussen de kantoren. Zo overstijgen de functiegerichte teams de grenzen van Rijn en Waal en wordt er veel kennis
uitgewisseld. Met de komst van twee managers volkshuisvesting blijven we inzetten op deze regionale
samenwerking. De werving van een manager volkshuisvesting voor Nijmegen is gestart.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top