fbpx
Connect with us

Nieuws

Leeuwinnen komen voor EK kwalificatiewedstrijd naar Arnhem

Op 12 november komen de leeuwinnen weer naar Arnhem voor de EK kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië. 

Foto: KNVB Media

Dat de leeuwinnen het goed doen blijkt maar weer met hun 2de positie tijdens de EK dit jaar. Nu opnieuw gaan de leeuwinnen in strijd om de EK titel te krijgen. Daarom zullen ze de aankomende periode diverse kwalificatiewedstrijden spelen.

De verkoop van tickets starten op 10 september 12:00 voor de Oranje ClubCardhouders en op 12 september 12:00 start de vrije verkoop van tickets.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Ghiath opent koffiebar op Arnhem CS

Op maandag 9 september om 6.54 uur opent Koffie van Ghiath. Een nieuwe sociale koffiebar naast de hoofdingang van Arnhem Centraal Station. In deze koffiebar staat misschien wel de allervriendelijkste barista van Nederland: Ghiath.

Foto: Twycer / www.twycer.nl

Na het uitbreken van de oorlog in Syrië is hij na een zware tocht van ruim 23 dagen lopen en een helse overtocht in Nederland beland. Via de Gemeente Arnhem kwam Ghiath in een leerwerktraject bij WAAR Arnhem. Een gouden match. Met enorme ijver en doorzettingskracht leerde Ghiath binnen een jaar alle beginselen van de Nederlandse taal.
Nu is het tijd voor de volgende stap, een eigen onderneming, de lekkerste koffies en positiviteit delen op het station.

Reserveer je koffie!

De Arnhemse koffiebrander Peeze levert de fairtrade en biologische koffiebonen en thee. Voor de liefhebber, de echte koffiespecialist of snelle
treinreiziger, voor ieder wat wils. Extra handig: je kan zelfs je eigen koffie bestellen met de app Koffie van Ghiath. Reserveer en betaal van tevoren en jouw koffie, flat white of cortado staat op een zelfgekozen tijdstip voor je klaar!

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Arnhemmer wint €41.400 bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

De 53-jarige Rob uit Arnhem is de gelukkige winnaar van 41.400 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondag avond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Rob zich van 41.400 euro. 

Foto: Roy Beusker Fotografie

Rob is met zijn vriendin Astrid naar de studio gekomen. Zij vertelt: “Van tevoren zei Rob dat hij niet voor een plaatsje achter de desk zou gaan en nu staat hij er toch.” Rob wint uiteindelijk 41.400 euro en reageert blij: “Dit is een mooi bedrag. Hier zijn we heel blij mee.”

Nog een Arnhemse wint prijs

Rob was niet de enige Arnhemmer die er met een mooie geldprijs vandoor ging: ook Desiree won 2.500 euro. Zij won dit bedrag nadat Klazien uit Dirksland deze prijs aan zich voorbij liet gaan door te kiezen voor de Gouden Fluit. Deze keuze leverde Klazien uiteindelijk 50.000 euro op.

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Rob won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6845 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader naar huis. Een inwoner uit Nederweert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 444.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Leren werken in de grootste walk-in closet van Nederland

De koude dagen komt er weer aan…. Tijd om eens te kijken waar je het leukste droog kunt werken. De aankomende weken gaan we kijken waar dat mogelijk is! Als eerste kijken we bij de grootste walk-in closet van Nederland, namelijk Dreamdresses aan Jansplein.

Foto: Dreamdresses

De eerste baan is de droombaan van elke vrouw met liefde voor kleding. Want waar kun je werken in de grootste walk-in closet van Nederland? In modestad Arnhem natuurlijk! De grootste Walk-in closet van Nederland zoekt namelijk voor 3 dagen in de week iemand die een leerbaan zoekt. “De klanten komen al blij binnen en wij moeten ervoor zorgen dat ze nog blijer de winkel verlaten. De sollicitant hoeft geen skills te hebben, maar wel een opgeruimd karakter” laat eigenares Sjoukje ons weten. Ze is eigenaar van Dreamdresses.

2000m2 aan jurken

Dreamdresses is een winkel van 2000m2 jurken. Vol nieuwste merken en kleuren van maat 34 t/m 50, meer dan 10.000 jurken, schoenen, tassen en sieraden. Overigens niet alleen vrouwen zijn welkom, ook mannen en jongens met liefde voor jurken.

Wil je solliciteren? Info@dreamdresses.nl of als je nog vragen hebt, kun je ze stellen via WhatsApp 06-24611901.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair