fbpx
Connect with us

Nieuws

Leren werken in de grootste walk-in closet van Nederland

De koude dagen komt er weer aan…. Tijd om eens te kijken waar je het leukste droog kunt werken. De aankomende weken gaan we kijken waar dat mogelijk is! Als eerste kijken we bij de grootste walk-in closet van Nederland, namelijk Dreamdresses aan Jansplein.

Foto: Dreamdresses

De eerste baan is de droombaan van elke vrouw met liefde voor kleding. Want waar kun je werken in de grootste walk-in closet van Nederland? In modestad Arnhem natuurlijk! De grootste Walk-in closet van Nederland zoekt namelijk voor 3 dagen in de week iemand die een leerbaan zoekt. “De klanten komen al blij binnen en wij moeten ervoor zorgen dat ze nog blijer de winkel verlaten. De sollicitant hoeft geen skills te hebben, maar wel een opgeruimd karakter” laat eigenares Sjoukje ons weten. Ze is eigenaar van Dreamdresses.

2000m2 aan jurken

Dreamdresses is een winkel van 2000m2 jurken. Vol nieuwste merken en kleuren van maat 34 t/m 50, meer dan 10.000 jurken, schoenen, tassen en sieraden. Overigens niet alleen vrouwen zijn welkom, ook mannen en jongens met liefde voor jurken.

Wil je solliciteren? Info@dreamdresses.nl of als je nog vragen hebt, kun je ze stellen via WhatsApp 06-24611901.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Archief

Kerkklokken blijven slaan tot einden van Coronatijdperk

Het was de bedoeling dat vorige week de laatste keer de kerkklokken van de Eusebius en Oud-Katholieke Parochie Sint Willibrordus voor het laatst zouden slaan ivm Corona, echter hebben kerkbesturen op advies van Raad van Kerken anders besloten.

Elke woensdag avond in maart sloegen de kerken een kwartier lang van 19:00 tot 19:15 hun klokken. De kerkklokken slaan als teken van hoop en trost in verband met Corona. In ruim 780 kerken in heel Nederland slaan ze hun klokken. 

In Arnhem zullen de Eusebius en Oud-Katholieke Parochie Sint Willibrordus hun klokken laten klinken tot eind april en vermoedelijk erna tot de Coronatijdperk is afgesloten.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Geen test sirene in mei en juni

Elke eerste van de maand zal om 12:00 de sirene afgaan. Behalve in de maanden mei en juni. 

Foto: Wikipedia – T Houdijk

Door heel Nederland klinken iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur alle 4278 sirenes. Maar niet de aankomende twee maanden. Dan zullen ivm dodenherdenking en 2de Pinksterdag geen sirenes klinken. De sirene wordt namelijk nooit getest op nationale feestdagen, Dodenherdenking en religieuze feestdagen.

De sirenes loeien op iedere eerste maandag van de maand, zodat iedereen de sirene herkent bij een ramp of zwaar ongeval. Het loeien van de sirenes duurt 1 minuut en 26 seconden. Wanneer de sirenes langer en meerdere malen achter elkaar loeien, is er sprake van alarm. Mensen moeten dan direct naar binnen, deuren en ramen sluiten en elektronische ventilatie uitzetten. Via radio of tv van regionale calamiteitenzender (Omroep Gelderland) wordt meer informatie gegeven.

Dus kijk niet raar op als je geen sirene hoort in mei en juni.

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Daar is tie weer, de Eikenprocessierups!

Afgelopen zomer was een hel voor sommige inwoners. Door de enorme toename van de Eikenprossierups hebben vele mensen last gehad van hun luchtwegen of het jeuken op hun lichaam. maandag is alweer de eerste rups waargenomen.

Foto: Pixabay

Op maandagmorgen 6 april zijn de eerste rupsen waargenomen in Ede. Biologen van het Kenniscentrum Eikenprocessierups hebben de ontwikkeling van de eitjes de afgelopen periode in de gaten gehouden. In hun voorspellingen hielden zij rekening met het uitkomen van de eitjes begin april. Dat is nu dus een feit. 

De reden waarom de Eikenprocessierups zo vroeg is, heeft er vooral mee te maken dat er een relatief warme winter is geweest en vroegtijdig warme lente.

Meer Arnhems nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair