fbpx

Man in auto berooft fietsster

Een man in een witte auto heeft een fietsende vrouw op de Keulse Slag in Presikhaaf zaterdag tegen 18.00 van haar tas beroofd. Dat heeft de politie zondag bekendgemaakt. De dader is er met de wagen vandoor gegaan.

De vrouw fietste over de Keulse Slag in de richting van de Bethaniënstraat. Iets voor de Lacomblestraat stond een witte auto langs de weg geparkeerd. Toen de vrouw deze auto voorbij wilde rijden, stapte daar een man uit die haar dwong te stoppen. Daarna pakte hij haar handtas die aan haar stuur hing, stapte weer in de auto en reed met hoge snelheid weg in de richting van de Bethaniënstraat. Daar ging hij rechtsaf.

Breed postuur

Van de dader is bekend dat het gaat om een blanke man, tussen 35 en 40 jaar oud, met een breed postuur. Hij had stijl donkerblond haar en was gekleed in een zwarte jas met rode accenten en een spijkerbroek. De man reed in een vrij nieuwe witte auto waarvan het kenteken begint met 57.

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en mensen die meer informatie hebben over de man zoals genoemd in het signalement. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Meer nieuws uit Arnhem?


Reacties

Reacties

Back to top