fbpx
Connect with us

Uit

Mega-show Céline Dion in GelreDome met een lach en een traan

Celine Dion Arnhem

De Canadese zangeres Céline Dion zorgde vrijdag voor een dynamische show vol swing, gelach, maar ook een traan. Zij trad op voor 26.000 fans in het GelreDome. Negen jaar geleden was ze voor het laatst in Nederland.

Band met Nederland

Vele oude en nieuwe hits van Celine Dion kwamen vrijdagavond langs in het GelreDome. Zo klonken haar eerste Nederlandse hits The colour of my love en D’eux. Ze vertelde daarbij dat Nederland één van de eerste landen was die haar werk waardeerde en dat daarom zo’n speciale band heeft met Nederland.

Ze moest in die tijd toen zelfs naar Nederland komen voor het programma Count down. Naast haar oude hits zong Celiné Dion ook nummers van Mick Jagger en Michael Jackson. Ook met haar laatste hit How does a moment last forever van de film Beauty and the Beast wist ze het publiek te vermaken.

Humor

Waar vele collega-artiesten grote podia uit de kast halen, wist zij met een klein en bescheiden podium een geweldige show neer te zetten. Met een live orkest, een mooi lichtprogramma en een show vol verrassingen wist ze de 26.000 aanwezige fans te vermaken.

Ook vermaakte Dion haar publiek. Zo was er aan het begin van de avond een beveiliger die de mensen op de voorste rij vertelde dat ze weer moesten gaan zitten. De beroemde artieste zelf greep in en zei tegen de beveiliger dat ze zo net blij was dat al die mensen zo naar hun zin hadden, en dat hij het weer even ging verpesten.

Tranen

Maar ook waren er tranen en een brok in haar keel. Ze raakte emotioneel tijdens haar nummer Recovering. Het nummer werd geschreven door Alecia Moor (ook wel bekend als zangeres Pink) en gaat over het verliezen van dierbare personen. Ze vertelde dat het nummer veel betekende in verband met het overlijden van haar man René Angélil zo’n 1,5 jaar geleden. Als dank voor het lied kreeg ze een staande ovatie van het publiek. Dat ontroerde haar

Na het zingen van haar grootste hit My heart wil go on van de film Titanic trok ze de zaal in. Zo liep ze dwars door het publiek en ging ze naar een speciaal podium achter in de zaal. Daar zong ze nog voor het publiek achterin de zaal.

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Nieuws

Na een spetterend eerste seizoen is De Microclub op 20 september terug in Arnhem

Na een spetterend eerste seizoen komt De Microclub vrijdag 20 september terug naar Luxor Live. Vorig jaar begon het initiatief van de vroege dansavond voor 23+ in Arnhem en kent inmiddels edities in het hele land. Dit najaar is het weer dansen tussen 20.00u en 00.30u in Arnhem!

Foto: De Microclub

Oprichter van De Microclub, Melvin Bruhn legt uit hoe het twee jaar van De Microclub zijn verlopen: “Het is allemaal waanzinnig snel gegaan. Na een aantal edities in Utrecht, besloten we om ook in andere steden te kijken of het concept aan zou slaan. Het was een sprong in het diepe, maar het blijkt dat eigenlijk overal mensen openstaan voor het concept. De verschillende locaties en dj’s zijn natuurlijk wel sfeerbepalend, dus het is per stad kijken waar het publiek behoefte aan heeft, zonder teveel van ons concept af te wijken.”

‘Mooie balans in de line-up’

Melvin vindt het ook belangrijk dat er een balans is op zijn avonden.
“We hopen altijd een mooie balans in de line-up te vinden waardoor liefhebbers aan hun trekken komen, maar ook iemand die niet op de hoogte is van de ‘dj’s van het moment’. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 23+) zich welkom voelt bij De Microclub. Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken. Iedereen komt ‘met elkaar’ te dansen en er samen een gezellige avond van te maken. De eerste edities van De Microclub in Arnhem waren erg speciaal, omdat de prachtige bovenzaal van Luxor helemaal vol stond met publiek dat vanaf het begin af zin had om te dansen.”

De Microclub x Luxor Live

De Microclub zal op vrijdag 20 september om 20.00 uur – 00.30 uur plaatsvinden in Luxor Live. Leeftijd is 23+ en tickets zijn al te koop voor €12,-

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

De Nacht van de Eusebius

Na het succesvolle De Nacht van de Eusebius in 2016 slaan Rotary Arnhem en theaterhuis De Nieuwe Oost opnieuw de handen ineen voor een avond van bezinning, schoonheid en hoop in de Eusebius Kerk op zaterdag 21 en zondag 22 september.

Foto: KLM

Arnhem september 1944. Nadat het oorlogsgeweld is uitgeraasd en stad in puin ligt volgt de evacuatie. Arnhemmers gaan op zoek naar veiligheid en een dak boven hun hoofd. Verdreven van huis en haard. 75 jaar later, laten Rotary Arnhem en theater- en productiehuis De Nieuwe Oost de grond opnieuw trillen. Deze keer door de galmende klokken van de Eusebius, de stampende voeten van jonge Arnhemse dansers (onder leiding van choreograaf Wensley Piqué) en de muziek van Wout Kemkens (Shaking Godspeed/Donnerwetter), Vedran Mircetic (De Staat), Bob Hogenelst (Birth of Joy) en Rutger Drenth (Krach). Regisseur Jeek ten Velden is de regisseur van de avond. 

Vluchtelingen

In een bijzondere avond met live-muziek en dans maak je kennis met de slachtoffers van de oorlog die geweld en vlucht hebben overleefd. Met de verhalen van Arnhemmers die 75 jaar geleden hun stad moesten verlaten en vluchtelingen van nu die een veilige toekomst in onze stad zoeken. Over verwoesting en veerkracht. Dit belooft een historische avond te worden!

Bekijk hier de film van de vorige editie van de Nacht van de Eusebius. 

Tickets

De Nacht van de Eusebius is een productie van de Nieuwe Oost met support van Rotary Arnhem Centraal. Toegangskaarten zijn voor € 15,-  regulieren en €5,- voor Gelrepas bezitters te koop via de Nieuwe Oost. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang programma 20.30 uur. 

Mede dankzij financiële ondersteuning van Gelderland Herdenkt is dit mogelijk geworden.

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Vitesse heeft speciale actie voor Gelrepashouders

Vitesse heeft voor inwoners van de gemeente Arnhem, Rheden, Westervoort, Duiven en Zevenaar, die beschikken over een GelrePas, een speciale actie. Tegen een zeer goedkoop tarief kunnen Gelrepas-houders maar liefst tien wedstrijden bijwonen van Vitesse in GelreDome.

“Want wij vinden dat voetbal een feestje moet zijn voor iedereen.” laat Vitesse weten. Met een GelrePas kunnen houders tien thuiswedstrijden van Vitesse bijwonen vanaf de Charly Bosveld-tribune (Oost). Hierbij gaat het specifiek de vakken 116-117 117-118 122-123 en 123-124. Afhankelijk van de plaats op de tribune betalen volwassenen €35,- of €42,50. Voor kinderen geldt een tarief van €17,50 of €21,25. De actie geldt uitsluitend voor pashouders woonachtig in de gemeente Arnhem, Rheden, Westervoort, Duiven of Zevenaar. Er geldt maximaal één “10-wedstrijdenkaart” per pashouder.

Wedstrijden

De actie met de GelrePas is te verzilveren voor de volgende wedstrijden:
21-09-2019       Vitesse vs Fortuna Sittard (Airborne wedstrijd)
26-10-2019       Vitesse vs ADO Den Haag  
08-11-2019       Vitesse vs FC Groningen
22-12-2019       Vitesse vs VVV-Venlo
26-01-2020       Vitesse vs FC Emmen
16-02-2020       Vitesse vs sc Heerenveen
21-03-2020       Vitesse vs Willem II
11-04-2020       Vitesse vs RKC Waalwijk
26-04-2020       Vitesse vs Sparta Rotterdam
03-05-2020       Vitesse vs Heracles Almelo

Alle data en tijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Houd Vitesse.nl in de gaten voor de actuele wedstrijdinformatie.

Verzilveren

Deze actie met de GelrePas verzilveren? Kom dan naar MijnVitesse (GelreDome). Vergeet niet om je GelrePas mee te nemen. Nadat de aanvraag is goedgekeurd, wordt verzocht om direct te betalen. Dit kan contant of per pin. Direct daarna krijg je je seizoenkaart mee.

Meer weten

Voor vragen over deze actie verwijzen je graag naar de Fanservice van Vitesse. Dit kan via telefoonnummer 026 – 880 7337 of via het e-mailadres fanservice@vitesse.nl. In MijnVitesse (GelreDome) staan de medewerkers je ook graag te woord.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair