Connect with us
Arnhem Centraal

Winkelruimte in het centrum van Arnhem nodig?

LogoZwart - IkHouVanArnhem The Shop Edition - 72dpi-01

Wil jij ook graag betaalbare ruimte hebben in een winkel op een top locatie? In het hartje van Arnhem gaat op 1 oktober 2015 de ‘Ik hou van Arnhem – the shop edition’ open. Daar kun je voor slechts € 7,50 per dag per m2 ruimte huren. Voor dit bedrag krijg je een ruimte om je producten te plaatsen. Ook bieden wij personeel aan die jouw producten verkoopt, en zorgen wij dat de artikelen in de winkel opvallen. Het enige wat je hoeft te doen is je producten neer te zetten. Mocht je extra dingen

Alleen voor winkeliers?
Nee, zeker niet. Iedereen is welkom om ruimte te huren in onze winkel. Mocht je een dienstverlenende functie hebben, dan zijn wij zeker bereid om met u daarover in gesprek te gaan, en te kijken naar een geschikte oplossing. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie. Wij willen graag dat u onthoudt dat niets te gek is voor ons, zolang het niet strafbaar is. Er zijn al plannen voor een eventuele uitbreiding, dus past u niet meer in de winkel? Dan kijken wij naar alternatieven.

Controle op je producten
Via een online systeem kun je zien hoeveel producten je nog in de winkel hebt staan. Ook houden wij elke dag bij hoeveel producten er nog op de schappen zijn en hoeveel ervan is verkocht. Hierdoor kun je elke dag de ontwikkelingen bekijken. Wij zullen je ook regelmatig op de hoogte houden over de verkoop, zodat je op tijd je voorraad kunt bijvullen.

Uitbetalingen
Elke week storten wij de omzet. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er maximaal tien dagen nodig zijn voor de administratie. Mocht je andere afspraken willen maken, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Kosten
Wij vragen maximaal €7,50 (excl BTW) per dag per m2. Als je meer meters huurt of bij langdurig huurcontract zullen wij de kosten van de huur verlagen. Wij willen graag samen met jou kijken naar jouw bestedingsruimte. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn van 2 maanden.

Je mag in de winkel staan, maar niets moet!
Ja, zeker. Wij dagen je uit om regelmatig zelf in de winkel te staan. Op deze manier kom je meer in contact met je doelgroep en kun je horen wat zij vinden van je producten. Daarnaast kun je ook denken aan het geven van proeverijen, workshops of informatiebijeenkomsten over je producten. Echter wij willen je daartoe zeker niet verplichten. Uiteindelijk moet je vooral kunnen ondernemen. Dus als je bezig wilt zijn met je webwinkel of als je op de markt wilt staan moet je dat vooral doen. Kortom, niets moet en alles mag.

Samenwerken met andere ondernemers
Wij stimuleren dat je ook met andere ondernemers gaat samenwerken. Daarom organiseren wij regelmatig speciale bijeenkomsten om vooral met andere ondernemers kennis te maken en van elkaar te leren. Op deze manier kun je onderzoeken of je kunt samenwerken of niet. Als je toch op een markt staat, waarom dan niet samen met een collega? Als jullie producten elkaar versterken moet je dat zeker doen. Op deze manier komen je producten niet alleen in onze winkel, maar kun je ook nog eens zorgen dat je producten op meerdere markten komen te staan. Ook gaan wij samen met jou kijken naar hoe we jouw omzet kunnen vergroten zodat je door kunt groeien en in de toekomst misschien zelf wel een winkel kunt openen. Heb je interesse of een vraag? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of kom per 1 oktober langs in de winkel.

Contact persoon:
Maarten Venhovens (eigenaar van de winkel)
Telefoon: 06 – 27 31 61 64 
Mail: maarten@houvanarnhem.nl