fbpx
Connect with us

Nieuws

Rabobank stimuleringsfonds Arnhem schenkt €5.000,- aan Jeugdfonds Cultuur Arnhem

Woensdag 26 juni heeft Jeugdfonds Cultuur Arnhem een cheque mogen ontvangen t.w.v. € 5.000,- van het stimuleringsfonds Rabobank Arnhem en omstreken! 

Foto: Jacques Kok

“Deze fantastische bijdrage zal direct ten goede komen aan de kinderen uit onze doelgroep om deel te kunnen nemen aan cultuureducatie,  en aan projecten die de cultuurdeelname van deze kinderen zullen stimuleren, zoals de Jeugdcultuur Award.” vertelt het Jeugdfonds.

Schaarsbergen

Bij de uitreiking in de Dorpskerk in Schaarsbergen ontvingen meerdere initiatieven uit de regio een bijdrage van het Stimuleringsfonds van de Rabobank. De projecten werden kort toegelicht en onder het genot van een hapje en een drankje konden we kennis met elkaar maken en delen.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Vermist: Talha Cavga (18)

De 18-jarige Talha Cavga wordt gezocht in de omgeving van Arnhem. Talha komt uit Emmen maar is samen met zijn vader naar Arnhem gekomen. Hij had samen met zijn vader om 14:30 een afspraak op Willemsplein. Hij is voor het laatst gezien rond 0:30 bij station Velperpoort tegenover Dirk Zwagers.

De jongen is labiel en heeft op dit moment psychische problemen. De politie is op de hoogte en is bezig met onderzoek.

Signalement:

  • 1,80m en dun
  • onverzorgd zwart haar
  • getint (Turkse afkomst)
  • Hij droeg zwarte Adidas trainingbroek, Beige kleurige shirt met in het midden de tekst ‘Istanbul’ eb zwarte Adidas slippers.

Mocht je hem hebben gezien, bel 112. Benader hem niet zelf omdat hij verward is.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Nieuwe shirtsponsor Vitesse

“Met trots presenteren wij het thuisshirt voor seizoen 2019|2020! In samenwerking met Nike is een thuisshirt ontworpen dat de verbinding maakt met de stad Arnhem.” laat Vitesse weten.

Foto: Vitesse

Natuurlijk vormt geel swert en de brede verticale banen de basis van het shirt. In de kraag staat de opdruk ‘Arnhem’. Ook komt de adelaar terug, als verwijzing naar de stad en het Vitesse-logo. Het thuistenue wordt woensdag 3 juli voor het eerst gedragen, tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

Ernemse trots!

“Arnhem en Vitesse zijn onderdeel van een rijk Gelders verleden. Arnhemmers zijn trots, stille genieters. Trots op de omgeving, de historie en haar karakteristieke eigenschappen. Inzet en vechtlust hebben ervoor gezorgd dat de kansen die voorbij kwamen benut werden. Zo ontstond de infrastructuur, de architectuur en de instituten die de stad en de omgeving rijk is, zoals Musis Sacrum, de trolleybussen, Papendal, Eusebius, de berenkuil, Koninklijke Burgers’ Zoo, het Nederlands Openlucht Museum, Airborne Museum Hartenstein en de bekende bruggen. Vitesse is trots op Ernem!” aldus de voetbalclub. Het uitshirt wordt later en in combinatie met de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Dit shirt is geïnspireerd op 75 jaar Airborne.

Nike

Nike en Vitesse hebben een vierjarig contract ondertekend. Daarmee is Nike de komende jaren official teamwear supplier van Vitesse. Naast de wedstrijdtenues is er ook een trainings- en presentatiecollectie ontwikkeld voor spelers en staf. In samenwerking met Nike en Badge worden de wedstrijdshirts voorzien van unieke elementen en gepersonaliseerde onderdelen.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Coolblue komt naar Arnhem

Coolblue komt naar Arnhem in de Roggestraat tegenover het oude V&D pand. In de nieuwe XXL-winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. Ook kunnen klanten er terecht voor persoonlijk advies, directe service na aankoop, reparatie en het afhalen van online bestellingen.

Foto: Coolblue

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Klanten kunnen binnenkort in onze winkel in Arnhem meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf graag willen ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tv met soundbar, dan wil je ze eerst zelf horen en zien. Dat kan dit najaar ook in onze nieuwe winkel in Arnhem.”

Dit najaar gaat de nieuwe winkel op de Roggestraat open. De winkel heeft een oppervlakte van zo’n 1.300m² en ligt naast een parkeergarage. De nieuwe Coolblue-winkel is goed bereikbaar met het ov, de fiets en de auto.

Coolblue zoekt nieuwe collega’s 

Voor de nieuwe winkel in Arnhem is Coolblue op zoek naar 45 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Adviesmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten te verwonderen kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair