fbpx
Connect with us

Nieuws

Rugbyvereniging ‘The Pigs’ gaat verhuizen

Foto: The Pigs

Op 1 juni gaat de Arnhemse Rugby vereniging verhuizen naar Sportpark De Bakenhof. Ze zitten nu aan de Drielsendijk in Elderveld.

The Pigs gaat verhuizen op 1 juni naar hun nieuwe locatie op Sportpark De Bakenhof, gelegen aan de Huissensestraat. De afgelopen jaren is de club uit zijn voegen gegroeid. Een nieuwe locatie was noodzakelijk en kent vele voordelen. Zo is de club eigenaar van het clubhuis, is de clubhuis direct aan het speelveld en is het toegankelijker voor publiek. Ook is er een overkapping voor het publiek, zodat ze droog blijven als het regent. Maar The Pigs kan nog wel steun gebruiken.

Crowdfunding

Om de verhuizing te financieren is de club een crowdfundactie begonnen op sociale media. Het geld zal vooral gebruikt worden om de oude voetbalkantine op de nieuwe locatie om te toveren naar een volwaardig clubhuis. Ook wordt het geld ingezet voor het verduurzamen van de locatie. De vereniging wil €30.000,- binnen halen. Ook staat de vereniging open voor sponsoren. Mochten bedrijven daar interesse in hebben, kunnen ze zich melden via rygbyarnhem@zoho.com

De Arnhemse Rugby Club The Pigs telt momenteel 176 leden. Mensen die het leuk lijken zijn welkom om 3x vrijblijvend mee te trainen. Meer informatie over het meetrainen en inschrijving vindt u op de
website www.thepigs.nl.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Niet lijmen maar opnieuw zoeken naar coalitiepartners

De VVD en GroenLinks gaan samen uitzoeken hoe het politiek verder moet in Arnhem. Dat is de opdracht die beide partijen meekregen woensdag avond van de meerderheid van de gemeenteraad.

Tijdens de raadsvergadering bleek dat de meerderheid van de gemeenteraad niets meer zag in het lijmen van de coalitiebreuk tussen GroenLinks, PVDA, VVD en D66. Daarom moet er nu gekeken worden welke mogelijkheden er wel zijn. De opdracht is om samen GroenLinks en VVD samen twee informateurs aan te stellen.

Rutger Groot Wassink en Jan Markink

Jan Markink zal namens de VVD formatie leiden en Rutger Groot Wassink namens GroenLinks. Jan Markink is gedeputeerde van de provincie Gelderland en Rutger Groot Wassink is wethouder van Amsterdam.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Wijkagent Schuytgraaf helpt meisje met pech

Woensdag heeft de wijkagent een meisje met pech langs het fietspad geholpen. Haar fietsketting was van de fiets gelopen en stond met pech langs de weg.

Foto: Politie

“Waar nodig biedt de politie de helpende hand.” is de visie van de politie. Dat neemt ook de wijkagent van Schuytgraaf hoog, want zij troffen een meisje met fietspech. Want het meisje kon niet verder fietsen omdat haar ketting eraf lag. Dit was geen probleem voor de politie en hielpen het meisje door de ketting er weer op te leggen.

“Kleine moeite, groot plezier” laat de wijkagent van Schuytgraaf weten op hun sociale media.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Man beukt mindervalide jongen bij AH binnenstad

Er gaat een filmpje rond op Whattsapp waarbij een man een mindervalide jongen op de grond beukt. De hele situatie vond gisteravond plaatst bij de Albert Heijn aan de Velperbuitensingel.

Het voorval gebeurde bij een Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in het centrum. Op de video, die rond gaat op Whatsapp, Dumpert en Panorama, is te zien hoe een mindervalide jongen op weg is naar de AH. Bij de ingang passeert hij een man in een rood shirt. De man draait op een bepaalde moment om en beukt de jongen tegen de grond. Daarna loopt hij weg alsof er niets gebeurd is.

Dader opgepakt

De jongen laat weten dat ondanks dat hij wat kneuzingen heeft opgelopen het wel gaat. De dader is bekend en is ondertussen opgepakt door de politie. Die onderzoekt op dit moment de situatie bij de Albert Heijn.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair