fbpx

Supportersgroep Vitesse zamelt geld in voor afscheid Guram Kashia

Om Vitesse held Guram Kashia te bedanken wilt supportersgroep Vivo 1892 geld inzamelen om een mooi feestje te houden. Hun streefbedrag is €3000,-. Help je mee?

Hoe meer geld er binnen komt, hoe groter de actie wordt voor Vitesse held Guram Kashia te bedanken. “Ons streefbedrag is €3000,- euro. Op dit moment wordt samen met andere groepen binnen Vitesse nagedacht over de invuling van de sfeeractie voor Guram.” aldus de supportersvereniging. Bijna 8 jaar lang liep Guram Kashia voorop in de strijd voor een betere plek op de ranking.

Vivo 1892

Supportersgroep VIVO 1892 (Vitesse Is Van Ons) heeft als doel om de sfeer in het GelreDome te vergroten. Denk aan de vlaggenzee tijdens elke thuiswedstrijd. Daarnaast zorgen ze voor jaarlijks verschillende sfeeracties tijdens wedstrijden van Vitesse. Op dit moment staat de teller op €1.067,09!
Wil je helpen aan een geslaagde sfeeractie? Dan kun je een donatie doen voor deze sfeeractie. Het geld kan worden overmaken naar Stichting VIVO 1892 IBAN nummer NL94 INGB 0006 8581 68.

Reacties

Reacties

Back to top