fbpx
Connect with us

Nieuws

SWOOP nieuwe hoofdsponsor van Vitesse

Vitesse

SWOOP is de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. De samenwerkingsovereenkomst werd vandaag ondertekend op Papendal door algemeen directeur van Vitesse Joost de Wit en directeur-oprichter Joshua Kappen van SWOOP. Swoop is een bedrijf in zogeheten refurbished elektronica, dus opgeknapte apparaten.

Johan Cruyff Schaal

Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 5 augustus speelt Vitesse voor het eerst in een officieel duel in het nieuwe tricot met SWOOP op de borst. Joost de Wit licht de samenwerking toe: “Met dit sponsorschap kiest SWOOP voor landelijke naamsbekendheid. SWOOP is een snel groeiend bedrijf dat goed bij Vitesse past. We werken al een jaar samen en kijk ernaar uit dit te verstevigen en succesvol te maken.”

Swoop komt in de plaats van Truphone. Vitesse gaat een samenwerking van meerdere jaren aan met het electronicabedrijf. De club doet geen uitspraken over de hoogte van het sponsorbedrag. “Vitesse is een prachtige club met een betrokken achterban”, aldus Kappen. “Wij herkennen ons in de ambities en dragen daar graag aan bij.”

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Archief

Kerkklokken blijven slaan tot einden van Coronatijdperk

Het was de bedoeling dat vorige week de laatste keer de kerkklokken van de Eusebius en Oud-Katholieke Parochie Sint Willibrordus voor het laatst zouden slaan ivm Corona, echter hebben kerkbesturen op advies van Raad van Kerken anders besloten.

Elke woensdag avond in maart sloegen de kerken een kwartier lang van 19:00 tot 19:15 hun klokken. De kerkklokken slaan als teken van hoop en trost in verband met Corona. In ruim 780 kerken in heel Nederland slaan ze hun klokken. 

In Arnhem zullen de Eusebius en Oud-Katholieke Parochie Sint Willibrordus hun klokken laten klinken tot eind april en vermoedelijk erna tot de Coronatijdperk is afgesloten.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Geen test sirene in mei en juni

Elke eerste van de maand zal om 12:00 de sirene afgaan. Behalve in de maanden mei en juni. 

Foto: Wikipedia – T Houdijk

Door heel Nederland klinken iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur alle 4278 sirenes. Maar niet de aankomende twee maanden. Dan zullen ivm dodenherdenking en 2de Pinksterdag geen sirenes klinken. De sirene wordt namelijk nooit getest op nationale feestdagen, Dodenherdenking en religieuze feestdagen.

De sirenes loeien op iedere eerste maandag van de maand, zodat iedereen de sirene herkent bij een ramp of zwaar ongeval. Het loeien van de sirenes duurt 1 minuut en 26 seconden. Wanneer de sirenes langer en meerdere malen achter elkaar loeien, is er sprake van alarm. Mensen moeten dan direct naar binnen, deuren en ramen sluiten en elektronische ventilatie uitzetten. Via radio of tv van regionale calamiteitenzender (Omroep Gelderland) wordt meer informatie gegeven.

Dus kijk niet raar op als je geen sirene hoort in mei en juni.

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Daar is tie weer, de Eikenprocessierups!

Afgelopen zomer was een hel voor sommige inwoners. Door de enorme toename van de Eikenprossierups hebben vele mensen last gehad van hun luchtwegen of het jeuken op hun lichaam. maandag is alweer de eerste rups waargenomen.

Foto: Pixabay

Op maandagmorgen 6 april zijn de eerste rupsen waargenomen in Ede. Biologen van het Kenniscentrum Eikenprocessierups hebben de ontwikkeling van de eitjes de afgelopen periode in de gaten gehouden. In hun voorspellingen hielden zij rekening met het uitkomen van de eitjes begin april. Dat is nu dus een feit. 

De reden waarom de Eikenprocessierups zo vroeg is, heeft er vooral mee te maken dat er een relatief warme winter is geweest en vroegtijdig warme lente.

Meer Arnhems nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair