fbpx • Tekening maken voor en met je moeder bij Willemeen

  Foto:Pixabay

  Vergeet de dure zeepjes of lekkere geurtjes voor je moeder. Maak onder begeleiding van tekenleraar Theo Wesselo een portret van je moeder op Moedersdag bij Willemeen.

  “Weet je waarom je Moeder een week voor Moederdag altijd over Moederdag begint te zeuren: om te kunnen zeggen dat ze niet aan Moederdag doet. Me reet. Want wees eens eerlijk! Jij bent degene die nooit aan Moederdag doet, of wel soms?” vraagt de organisatie van Willemeen. “
  En ook deze Moederdag wou jij je allerliefste Moesje weer afschepen met een smerig luchtje, met panty-sokjes, ranzige toiletzeep of met het allerergste: dat verplichte telefoontje om een uur of 7 ’s avonds, wanneer Moederdag al lang en breed voorbij is en je Moeder maar weer eens vroeg dr lieve bedje inging. De laatste keer dat je aan Moederdag deed was je fucking 10 jaar, en gaf je dr eenzelfgemaakte tekening. Zeg dat het zo is.”

  Dus

  “Wees ‘ns een keertje tof joh! Je hebt maar 1 moedertje. Voor zolang het nog duurt dan. Maak het goed als je durft.” Tijdens Moederdag kun je met je moeder, of met iemand anders z’n Moeder, naar Willemeen, en daar ga je, onder de deskundige begeleiding van teken- en gymnastiekleraar Theo Wesselo, een portret tekenen, schilderen. boetseren of fotograferen van je allerliefste moeder, je moesje, je mamma, en samen met dat portret geef je haar de mooiste Moederdag sinds dat je 10 was.” aldus de organisatie. De kosten zijn €5,- entree per persoon en het materiaal mee waarmee je het portret wilt maken. Tussen. 14:30 en 17:00 kun je de mooiste Mona Lisa maken voor je moeder.

  Meer nieuws?


  Reacties

  Reacties
 • Back to top