fbpx

Thunderrgods draaien in Willemeen

Foto: Sigfried Piroe Fotografie

Op vrijdag 5 april gaat het los in Willemeen in Arnhem met Bananas. Het feestje waar alles kan en alles voorbij komt. Artiesten als Darkraver, Panic, Gizmo en BuzzFuzz komen naar Arnhem.

Bananas is skihut 3.0 oftewel alles kan en alles komt voorbij qua muziek; voornamelijk oldschool, freestyle en hardcore om het tempo er lekker in te houden maar ook top 40 en house. Het feest is verdeeld over 2 zaaltjes. 1 zaal met freestyle en de ander met oldschool hardcore. Freestyle is wat de naam al aangeeft vrij om alle stijlen te draaien.

Tunderrgods

O.a. Darkraver en Panic bekend van de grotere festivals en de pussylounge stages daarop zullen voor de freestyle zorgen. Gizmo en BuzzFuzz zullen o.a. in de oldschool hardcorezaal de muziek voor hun rekening nemen. Gizmo en BuzzFuzz zijn originele thunderdome djs ook wel Thundrrgods genoemd.

Gaat internationaal

Gaan met die banaan had enkele uitverkochtte edities in o.a. Arnhem. Bananas is de naam waarmee dit concept straks internationaal moet worsen georganiseerd in o.a. Spanje, Griekenland en op Curaçao.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top