fbpx
Connect with us

Nieuws

Tofste zomerbaan van Arnhem: Mascotte performer

De redactie was al bang dat de tofste zomerbaantje bezet was, maar dit pareltje verdient is zeker een waardige als die van fotograaf van Burgers’ Zoo. Want JD Entertainment Producties zoekt collega’s als Mascotte Performer.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Minion, Disney figuur of als een echte kinderheld op Evenementen en kinderfeesten? Dan zoekt JD Entertainment jou!

Gezocht:

Ze zoeken iemand van 17 jaar of ouder, die flexibel is, geen probleem vindt om door heel Nederland te werken, goed in een team kan werken, kan inleven in je publiek en ook nog eens kan improviseren, gevoel voor dans, je bent betrouwbaar, liefst in bezit van een rijbewijs en auto (natuurlijk wel boven de 18), kinderen kunt vermaken, je kan in de weekenden, feestdagen, vakanties en eventueel doordeweeks kunt werken, je mag niet langer zijn dan 1 meter 80, woonachtig in Arnhem en als belangrijkste… niet claustrofobisch moet zijn. Immers is een pak erg klein!

Ben je nog steeds geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mailtje met motivatie naar Info@jdentertainmentproducties.nl T.a.v. Jordy

Heb jij een toffere zomerbaan dan fotograaf of het dragen van pakken? Laat het ons dan weten!

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

BMV Makelaars: ‘Meer Arnhemmers zetten hun huis te koop’

Arnhemse woningzoekers zagen in het afgelopen kwartaal hun kansen om een woning te kopen toenemen. Nadat de verkoopdynamiek de afgelopen jaren sterk leed onder het gebrek aan aanbod, lijkt de coronacrisis hier verandering in te brengen.

Foto: BMV Makelaars

Dit blijkt uit de onlangs verschenen kwartaalrapportage Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 2020 van BMV Makelaars, partner in Dynamis.

Woningzoekers hebben weer meer te kiezen

Sinds de start van de intelligente lockdown neemt het aantal Arnhemse huishoudens dat hun woning te koop zet toe. Veel woningeigenaren zien dit als het juiste moment om te verkopen, om eventuele prijsdalingen en een slechtere verkoopbaarheid voor te zijn. Door de extra aanmeldingen is het aanbod met een achtste toegenomen ten opzichte van het historische laagtepunt drie maanden eerder.

Verkopen in lijn met vorig jaar

Door het gebrek aan keuzemogelijkheden voor woningzoekers lag het aantal verkopen in april en mei bijna een kwart lager dan in het voorgaande jaar. In 2019 konden woningzoekers begin april nog kiezen uit bijna 500 woningen, in 2020 was op deze datum sprake van een historisch laag aanbod van slechts 375 woningen. Pas in juni ontstond een keerpunt in de verkoopcijfers, waarbij de verkoopdynamiek werd aangejaagd door het extra aanbod  als gevolg van de coronacrisis.

Klik hier om het volledige rapport te lezen.

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Willeke Alberti treedt op voor bewoners en medewerkers Waalstaete

Op woensdag 22 juli trad zangeres Willeke Alberti op in de tuin van Waalstaete. Waalstaete is een van de locaties van ouderenzorgorganisatie Pleyade. Ook het vernieuwde restaurant werd door Willeke Alberti geopend en kreeg de naam ‘Samen zyn’, naar een van haar welbekende nummers.

Foto: Pleyade

Bewoners en medewerkers genoten zichtbaar van het optreden. Veel bewoners bekeken het optreden vanuit de tuin, maar ook vanaf de balkons werd volop meegezongen met het bij vrijwel iedereen bekende repertoire. Ook voor Willeke Alberti zelf was het genieten: “Ik ben zo dankbaar om hier te zijn, dit was mijn eerste optreden na ruim vijf maanden. Heerlijk om dat hier op Waalstaete te kunnen doen, ik heb alleen maar blije gezichten gezien.”

Restaurant ‘Samen zyn’

Het restaurant van Waalstaete werd voor de coronaperiode verbouwd en was bijna klaar om open te gaan. Een paar maanden later dan gepland, kon de verbouwing onlangs alsnog worden afgerond. Bewoners kunnen hier vanaf maandag genieten van een prachtige plek om samen te
zijn. Na haar optreden onthulde Willeke Alberti de naam van het vernieuwde restaurant: “Ontzettend leuk dat het restaurant naar een lied van mij is vernoemd en wat is het mooi geworden! Ik wens de bewoners hier samen heel veel mooie momenten toe.”

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Politie neemt auto in beslag

De politie heeft een auto in beslag genomen naar aanleiding van het ontdekken van een hennepkwekerij in Arnhem zuid.

Foto: Politie

“Op 17 april 2020 zijn wij naar aanleiding van een melding van Liander, een van onze ketenpartners waar wij veel mee samenwerken, ter plaatse gegaan naar een woning.” aldus de politie. Het vermoeden bestond dat in de schuur naast deze woning zich een hennepkwekerij zou bevinden. Ter plaatse trof de politie inderdaad een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Uit onderzoek is gebleken dat er een eerdere oogst is geweest waar financieel voordeel van is genoten. Als gevolg hiervan heeft de politie beslag gelegd op het voertuig van de verdachte.

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair