fbpx
Connect with us

Nieuws

Vier Arnhemse bedrijven slaan handen ineen tijdens Festivak

Vier organisaties in Arnhem slaan hun handen ineen tijdens de komende editie van Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november. Conventionbureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen een stand en laten hierin zien dat samenwerken ontzettend belangrijk is voor succes.

Foto: Openlucht Museum (FB)

De drie unieke en bijzondere locaties zijn individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat. Tijdens Festivak laten deze locaties, in samenwerking met het Conventionbureau Gelderland, graag zien hoe veelzijdig deze groene stad is en hoe creatief zij een zakelijk evenement in samenwerking met de klant neer kunnen zetten.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Burgers ‘Zoo gaat 19 mei weer open

Vanaf dinsdag 19 mei kan Burgers’ Zoo weer open. Om ervoor te zorgen dat iedereen een aangenaam en veilig bezoek kan brengen, is het van belang het aantal bezoekers per dag te maximeren. Tevens dient Burgers’ Zoo te voorkomen dat iedereen op hetzelfde tijdstip aan de toegangspoort verschijnt, daarom gebruiken ze een online reserveringssysteem en kiezen bezoekers een tijdstip voor binnenkomst. 

Foto: Burgers’ Zoo

“De komende periode starten we met een laag aantal en zullen we dagelijks in de gaten houden of de bezoekerscapaciteit omhoog kan. Hier bij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen. Ons park is immers voor iedereen: voor abonnementhouders en dagbezoekers. Het overgrote merendeel van de huidige boekingen staat inmiddels op naam van abonnementhouders.” aldus Burger’s Zoo. “Daardoor kan het zo zijn dat op een bepaalde dag de beschikbare toegangsmomenten voor hen zijn vergeven en die voor de dagbezoekers nog niet. Dit is natuurlijk vervelend voor degene die niet kunnen boeken, maar we willen de dagbezoeker ook de nodige ruimte bieden voor een dagje Burgers’ Zoo. Teneinde beide groepen bezoekers zoveel mogelijk te kunnen laten genieten van ons dierenpark, hebben we de capaciteit voor de mensen met een abonnement in de middag zojuist verruimd.”

Meer informatie over de maatregelen rondom corona bij Burgers Zoo is te vinden op de site

Meer Arnhem nieuws

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Crowdfunding voor rolstoelbusje voor de 2,5-jarige Jason

De 2,5-jarige Jason heeft de genetische afwijking DHX30. Hierdoor moet Jason in een rolstoel vervoerd worden. Het wordt voor de ouders van Jason steeds moeilijker om hem te vervoeren, omdat Jason steeds zwaarder wordt hebben zijn ouders een rolstoelbus nodig. Van de €25.000,- is er al €24.775,- opgehaald bij de crowdfunding.

“Bij deze zou ik graag aandacht willen vragen voor ons 2,5 jarige zoontje Jason. Jason is een jongen met een zeldzame genetische afwijking. Hij is 1 van de 31 kinderen die wereldwijd gediagnosticeerd zijn met DHX30. Het gevolg hiervan is dat zijn motoriek niet goed is, waardoor hij niet kan staan, lopen, kruipen, praten en zelfstandig kan zitten.” aldus Kim de Winkel, moeder van Jason.

Crowdfunding

De bus is hard nodig, daarom starten de ouders van Jason de crowdfunding. “Wij zijn een crowdfundingsactie gestart om een rolstoelbus te realiseren. Deze bus is erg hard nodig omdat het voor ons fysiek gezien ontzettend zwaar is om Jason in een gewone auto te tillen. En dat terwijl hij alleen nog maar groter en zwaarden zal worden. Via deze weg hopen wij als ouders voor Jason een rolstoelbus aan te kunnen schaffen zodat hij beter en gemakkelijker vervoerd kan worden.” aldus Kim de Winkel. “Inmiddels hebben wij meer dan €24.000,- opgehaald, een enorm bedrag waar wij heel erg blij mee zijn! Het streefbedrag komt langzaam inzicht. Alle beetjes helpen!”

Donaties kunnen worden gedaan via deze link. Mocht je meer willen horen over Jason, dan kan dit via de site die speciaal voor hem is gemaakt.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

inbreker aangehouden Roermondsplein

Woensdagnacht is een 31-jarige man aangehouden vanwege een inbraak van een auto op het Roermondsplein.

Foto: Politie

“Door een alerte meldster, die wakker werd van een hoop lawaai, werd gezien dat er op het Roermondsplein in een auto werd ingebroken. Zij belde hierop direct naar 112, waarop wij met meerdere eenheden ter plaatse gingen.” liet de politie weten op hun sociale media.

Kort erna trof de politie het voertuig als de inbreker. “Binnen zeer korte tijd stonden wij bij de auto waarin zou zijn ingebroken. Er lag veel glas op de grond naast de auto en in de auto. De verdachte, een 31 jarige man, zat nog in de auto. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man zal straks verhoord worden door de recherche.” aldus de politie.

Meer Arnhem nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Facebook

Populair