fbpx

Vitesse start seizoen 2018|2019

2.000 supporters waren zondagochtend aanwezig op de trainingsaccommodatie op Papendal om de eerste training van het seizoen bij te wonen. Met een hoop festiviteiten werd het seizoen op een gezellige manier afgetrapt.

image

Hoofdtrainer Leonid Slutskiy stond voor het eerst op het Arnhemse trainingsveld. En ook voor assistent-trainer Oleg Yarovinsky en nieuwelingen Rasmus Thelander, Khalid Karami en Max Clark was het de eerste kennismaking met de supporters.

image

Vanuit de Vitesse Voetbal Academie sloten er enkele spelers aan bij de training. Thomas Buitink, Martijn Berden, Anil Mercan, Jesse Schuurman, Patrick Vroegh, Bilal Bayazit, Ozgur Aktas en Hicham Acheffay namen fanatiek deel aan de training.

image

Aan assistent-trainer Edward Sturing de taak om alle oefeningen aan de supporters uit te leggen en wat meer achtergrondinformatie over de spelers te geven.

image

Uiteraard was er naast de training genoeg vertier voor iedereen. Zo vermaakten de allerkleinsten zich op het springkussen en bij de schminkkraam en konden supporters het opnemen tegen eSporter Paskie Rokus. Natuurlijk werd de training afgesloten met een handtekeningensessie.

Reacties

Reacties

Back to top