fbpx

Vitesse uit tegen VVV Venlo

Foto’s: Vitesse

Vitesse speelt vanavond in Venlo de competitiewedstrijd vs VVV-Venlo. Hierbij een aantal statistieken richting het treffen van vanavond. 

Eerder dit Eredivisie-seizoen won Vitesse op eigen veld met 2-1 van VVV-Venlo. Martin Ødegaard en Oussama Darfalou waren die avond trefzeker.

image

Bryan Linssen maakte dit voetbalseizoen maar liefst acht van zijn twaalf doelpunten met het hoofd. Een uitzonderlijke prestatie voor een speler die 1,70 meter groot is.

image

Martin Ødegaard is dit Eredivisie-seizoen bij zestien Vitesse-goals betrokken. De creatieveling scoorde tot dusver zeven keer en hij gaf negen assists.

image

Op 14 november 2010 boekte Vitesse een ruime zege in stadion De Koel. Er werd met maar liefst 1-5 gewonnen. De doelpunten kwamen op naam van: Wiljan Pluim, Julian Jenner, Marcus Pedersen (2x) en Ismaël Aissati.

image

Bryan Linssen speelde tussen 2010 en 2013 voor VVV-Venlo. In die periode kwam hij tot 70 wedstrijden en 12 doelpunten voor de Venlonaren. Saillant detail; Linssen speelde zijn laatste wedstrijd voor de Limburgers op 12 mei 2013 tegen Vitesse. 

image

Vitesse kan voor de vierde keer in één seizoen beide competitiewedstrijden met VVV-Venlo winnen. De Arnhemmers deden dit voor het laatst in seizoen 2011/2012.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Back to top